Primaria municipiului Calarasi – COMUNICAT DE PRESA

Media 3:39 pm - 7 august, 2013 Comentariile sunt închise pentru Primaria municipiului Calarasi – COMUNICAT DE PRESA

Astazi, 07.08.2013, primarul municipiului Calarasi, Daniel Stefan Dragulin a primit vizita unei delegatii turce formata din Ambasadorul republicii Turcia la Bucuresti, Excelenta sa Dl. Ömür ȘÖLENDIL, Consulul general al Turciei D-na. Fusun Aramaz, muftiului Muurat Iusuf, șeful Cultului Musulman în România , Fedbi Osman, Președintele Uniunii Democrate Turce din România, presedintele Asociatiei oamenilor de afaceri turci din Romania, Aykut Akbulut si alti oameni de afaceri de origine turca ce isi desfasoara activitatea in Romania. La intalnire au mai participat si Presedintele Consiliului Judetean Calarasi, Raducu George Filipescu si Prefectul judetului Calarasi, George Iacob.
Vizita delegatiei turce vine ca urmare a intalnirii ce a avut loc in luna februarie a acestui an cand s-au stabilit detalii privind ajutorul acordat de municipalitae etiniei turce si anume: imprejmuirea si extinderea cimitirului musulman din municipiul Calarasi, precum si construirea unui lacas de cult unde sa se oficieze servicii funerare pentru comunitatea turca din Calarasi.
Un alt subiect al intalnirii a fost reprezentat si de colaborari economice in municipiu, reprezentatul Asociatiei oamenilor de afaceri turci din Romania fiind interesat de investitii in zona. In discutii s-au adus si ceilalti investitori straini ce
au investit la Calarasi. Au existat intrebari legate de facilitati si posibilitati de investitii.
Parcul industrial si celelalte proiecte ce se doresc a fi dezvoltate in municipiul Calarasi au facut subiectul discutiilor purtate astazi, urmand ca in viitor sa se formeze un grup de lucru pentru a se vedea cum este posibila colaborarea.
“Vizita reprezentantilor turci la Calarasi nu poate decat sa ma bucure, avand in vedere ca astazi s-au purtat discutii privind eventuale investitii si colaborari in municipiu. Prezenta investitorilor este pentru mine, asa cum am mai spus si cu alte ocazii, o prioritate, deoarece astfel se pot crea locuri de munca pentru calaraseni si se pot aduce bani la bugetul local” – Daniel Stefan Dragulin

Biroul de presa

Comentariile sunt inchise.