Primăria municipiului Călărași – Comunicat de presă

Media 5:58 am - 4 iunie, 2013 Comentariile sunt închise pentru Primăria municipiului Călărași – Comunicat de presă

Vineri, 31 mai a.c., ora 11:00, la sediul Primăriei Municipiului Călărași, s-a semnat Protocolul de Intenții Privind Conceptul Proiectului International de Colaborare între Municipiul Călărași, Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară din București, Facultatea de Management, Inginerie Economică în Agricultură și Dezvoltare Rurală, Filiala Călărași, SC „Estagroteh” SRL, Ialomita si SC „Belarus-Tractor”.
Scopul Protocolului este acela de a concretiza rela
țiile de colaborare prin crearea unui centru de pregătire profesională în domeniul agriculturii de utilizare a echipamentelor și utilajelor agricole la Călărași, precum și de extinderea relațiilor de colaborare, cu susținerea uzinei de tractoare din Minsk și compania Estagroteh. Semnatarii Protocolului au convenit să organizeze întâlniri de lucru în cadrul cărora să fie stabilite următoarele etape ale colaborării.
De asemenea, tot în cadrul acestor întâlniri se va conveni
și asupra formelor legale de transfer al dreptului de proprietate asupra tractorului marca Belarus 952.3, ale cărui chei și carte tehnică au fost deja înmânate, în cadru festiv, la sediul USAMV, Filiala Călărași.
Biroul de presă

Comentariile sunt inchise.