Primăria municipiului Călărași – Comunicat

Media 10:54 am - 31 mai, 2013 Comentariile sunt închise pentru Primăria municipiului Călărași – Comunicat

Sambata, 01.06.2013, Primaria municipiului Calarasi, in parteneriat cu Consiliul Judetean Calarasi, Centrul Cultural BARBU STIRBEI, Casa corpului didactic Calarasi si Inspectoratul Scolar Judetean Calarasi, oraganizeaza sarbatorirea Zilei Internationale a copilului.
Evenimentul se va desfasura In parcul “Dumbrava”, intre orele 9 30 – 15 30, unde va fi prezentat un program artistic realizat de elevii gradinitelor, scolilor si liceelor din municipiu, vor fi si diverse jocuri interactive, desene pe asfalt, animatie cu personaje de poveste, premierea copiilor cu rezultate deosebite in activitatea artistica, precum si suprize pregatite celor prezenti. Tot sambata vizitele la Gradina Zoologica din municipiu vor fi gratuite.
“Intotdeauna copiii trebuie sa reprezinte pentru noi toti o prioritate deoarece ei sunt cei ce dau sens vietii noastre si ei sunt cei care vor aduce plus valoarea datorata tineretii si viziunii in viitor. Cu acest prilej nu pot sa le urez decat un sincer la multi ani si o copilarie frumoasa!” – Daniel Stefan Dragulin.

Biroul de presa

Comentariile sunt inchise.