Primăria municipiului Călăraşi – Activitatea SPCLEP

Media 10:53 am - 16 octombrie, 2012 Comentariile sunt închise pentru Primăria municipiului Călăraşi – Activitatea SPCLEP

Populația Municipiului Călărași a fost în creștere, în cursul săptămânii trecute. Iar pe lângă cei 17 noi  născuti călărășeni, 11 cupluri au ales să spună ”Da” în fața ofițerului stării civile.


Pe lângă activitățile de stare civilă, Serviciul Public Comunitar Local de Evidenţa Persoanelor a eliberat in cursul săptămânii trecute 377 de cărți de identitate și au fost preluate imaginile a 288 cetățeni împreună cu documentele aferente, la sediul serviciului sau prin deplasarea cu camera mobilă, în cazul a doua  persoane netransportabile.

În afară de aceste activități, s-au mai efectuat 39 mențiuni proprii și primite de la alte primării, 2 transcriere de acte de stare civilă, 12 acte tip Anexa 24, 55 de certificate de naștere, 11 de certificate de căsătorie și 14 de certificate de deces. S-au preluat de asemenea, documentele necesare pentru 13 dosare de căsătorie și 1 dosar de divorț.

Biroul de presă

Comentariile sunt inchise.