Prejudiciu de peste 60.000 lei după spargerea bancomatului de la BCR

Media 9:08 pm - 30 octombrie, 2012 Comentariile sunt închise pentru Prejudiciu de peste 60.000 lei după spargerea bancomatului de la BCR

Prejudiciul creat în urma spargerii bancomatului de la sediul central al BCR din Călărași a fost stabilit de reprezentanții băncii la peste 60.000 lei, a declarat marți, pentru www.mediacalarasi.ro, purtătorul de cuvânt al IPJ, inspector Ramona Tudor.

În noaptea de luni spre marți bancomatul de la sediul central al BCR din Călărași a fost spart de hoți.

Potrivit IPJ Călărași, persoane necunoscute au pătruns în încăperea cu acces liber din bancă și, prin dislocarea geamului, au intrat într-o altă cameră, unde au deschis ușa de alimentare a aparatului de schimb valutar și au sustras o sumă de bani. Polițiștii au găsit această ușa deschisă și fără urme de forțare.

Unitatea bancară prezintă sistem de supraveghere video și sistem de alarmă, care nu s-a declanșat în momentul comiterii faptei. 
 
Cercetările sunt continuate în cauză pentru stabilirea tuturor împrejurărilor comiterii infracțiunii și identificarea suspecților, urmând să fie întocmit dosar penal pentru furt calificat.

Comentariile sunt inchise.