Precizări de la Primăria Municipiului Călărași

Media 6:03 pm - 3 februarie, 2014 Comentariile sunt închise pentru Precizări de la Primăria Municipiului Călărași

Daniel Stefan Dragulin, primarul municipiului CalarasiÎn acest moment întreaga rețea de drumuri din Municipiul Călărași este funcțională, traficul fiind posibil în condiții de iarnă. Pe parcursul intervalului de cinci zile de activitate având ca scop deszăpezirea, s-au încărcat și transportat peste 9000 (nouă mii) tone de zăpadă.

Primăria Municipiului Călărași va continua lucrările de colectare a zăpezii de pe principalele artere de circulație, din stațiile de așteptare ale mijloacelor de transport în comun și alte obiective care necesită intervenția pentru a permite funcționarea în bune condițiii a traficului în municipiu. Transportul în totalitate a zăpezii ar cauza cheltuieli enorme dată fiind cantitatea masivă de zăpadă căzută, de aceea, Primăria va stoca o parte a zăpezii rămase în perimetrul spațiilor verzi.

Mulțumim pentru promptitudine și implicare cetățenilor care ne-au semnalat printr-un scurt material video de câteva secunde o posibilă abatere a operatorului desemnat să facă deszăpezirea. În legătură cu acest material, Primăria Municipiului Călărași face următoarea precizare: instituția noastră plătește la ora de lucru operatorul pentru munca prestată, nu la kilometru parcurs, in materialul video este prezentată o operațiune normală de pregătire a utilajului în vederea încălzirii motorului și a componentelor din instalația hidraulică, aceste operațiuni sunt proceduri interne ale operatorului care nu fac obiectul decontului din partea Primăriei Municipiului Călărași.

Biroul de presă

Comentariile sunt inchise.