Poliţiştii nu tolerează actele de tulburarea ordinii şi liniştii publice! Acestea vor fi combătute cu fermitate!

Media 10:11 am - 7 septembrie, 2012 Comentariile sunt închise pentru Poliţiştii nu tolerează actele de tulburarea ordinii şi liniştii publice! Acestea vor fi combătute cu fermitate!

 

Conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi asigură cetăţenii că poliţiştii vor acţiona cu fermitate pentru restabilirea climatului de siguranţă publică pe raza localităţilor urbane şi rurale din judeţul Călăraşi ori de câte ori cei „certaţi cu legea” vor considera strada o arenă în care să-şi manifeste comportamentul violent!

Precizăm că, deşi măsurile restrictive de libertate sunt unele de excepţie, poliţiştii nu vor ezita să dispună măsura reţinerii persoanelor recalcitrante de fiecare dată când situaţia o va impune!

Aşa cum, în cazurile de ultraj contra bunelor moravuri, care au avut loc în ultimele trei luni în localităţile Olteniţa, Luica, Frumuşani, poliţiştii au luat, de fiecare dată, măsura reţinerii a câte 14, 16, respectiv 15 suspecţi, asigurăm populaţia judeţului că astfel de acte de tulburarea ordinii publice nu vor fi tolerate! 

Comentariile sunt inchise.