POLIȚIȘTII CONTINUĂ ACȚIUNILE ORGANIZATE PENTRU SIGURANȚA CETĂȚENILOR

Media 5:38 pm - 3 iunie, 2021 Comentariile sunt închise pentru POLIȚIȘTII CONTINUĂ ACȚIUNILE ORGANIZATE PENTRU SIGURANȚA CETĂȚENILOR

Ieri, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași au continuat să acționeze, în sistem integrat, împreună cu celelalte structuri de la nivel teritorial, pentru a verifica modul în care se respectă normele impuse prin Legea nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

 Activitățile desfășurate au vizat și menținerea unui climat de ordine și siguranță publică, descurajarea săvârșirii unor fapte antisociale sau a unor infracțiuni și creșterea gradului de siguranță în trafic.

În cadrul activităților desfășurate, au fost legitimate 2.080 de persoane și au fost aplicate 8 sancțiuni contravenționale celor care nu au respectat măsurile de protecție sanitară.

De asemenea, echipele de control au efectuat verificări la 80 de societăți comerciale/ persoane fizice autorizate și în 408 autovehicule destinate transportului de persoane.

Obiectivul urmărit în cadrul acțiunilor desfășurate este siguranța cetățenilor, iar acțiunile pentru limitarea infectării cu noul coronavirus (COVID-19) vor continua, forțele de ordine fiind permanent la datorie, pe raza întregului județ.

Comentariile sunt inchise.