POLIȚIȘTII CĂLĂRĂȘENI, ÎN ACȚIUNE PENTRU ASIGURAREA ORDINII PUBLICE CU OCAZIA REVELIONULUI

Media 3:20 pm - 30 decembrie, 2012 Comentariile sunt închise pentru POLIȚIȘTII CĂLĂRĂȘENI, ÎN ACȚIUNE PENTRU ASIGURAREA ORDINII PUBLICE CU OCAZIA REVELIONULUI

Peste 160 de polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași acționează, în medie, zilnic, în perioada 29 decembrie 2012 – 02 ianuarie 2013 pentru asigurarea ordinii și liniștii publice și prevenirea faptelor care ar putea aduce atingere normelor de conviețuire socială 

Cu ocazia sărbătoririi Anului Nou, activitățile de menținere a ordinii și siguranței publice vor fi asigurate de peste 100 de polițiști de ordine publică, 25 de la poliția rutieră, alte forțe, fiind constituite și rezerve de intervenție.
 
Măsurile luate în această perioadă vizează prevenirea și combaterea faptelor care aduc atingere vieții și integrității corporale și a altor acte de natură să tulbure ordinea publică pe străzi și apropierea locurilor unde sunt organizate petreceri de Revelion.
 
De asemenea, polițiștii rutieri vor desfășura activități specifice pentru prevenirea evenimentelor rutiere și a consecințelor acestora, prin depistarea și sancționarea abaterilor de la legislația în vigoare și, în special, a conducerilor sub influența băuturilor alcoolice.

Dacă alegeți să plecați în vacanță în această perioadă, polițiștii vă recomandă să luați măsuri de asigurare a locuințelor cu mijloace antiefracție, pentru prevenirea furturilor de bunuri și valori din acestea!
 
Pentru o călătorie în siguranță, vă recomandăm să vă planificați atent traseul pe care să-l urmați, să conduceți cu viteză moderată, respectând  semnalele agenților de circulație întâlniți în trafic!
 
În situații de urgență, apelați cu încredere numărul unic 112! Polițiștii vor interveni în cel mai scurt timp pentru sanționarea elementelor perturbatoare!

POLIȚIA ROMÂNĂ VĂ UREAZĂ SĂRBĂTORI FERICITE, ÎN SIGURANȚĂ!

Comentariile sunt inchise.