Peste 30 de accidente rutiere produse în municipiul Călărași în primul semestru

Media 11:58 am - 20 septembrie, 2013 Comentariile sunt închise pentru Peste 30 de accidente rutiere produse în municipiul Călărași în primul semestru

Peste 30 de accidente rutiere s-au produs în primul semestru al anului în curs la nivelul municipiului Călărași, în urma cărora două persoane au decedat și alte 26 au suferit vătămări corporale.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Călărași, inspector Ramona Tudor, cele mai multe accidente rutiere au avut loc pe strada București și B-dul Republicii, fiind urmate de străzile Eroii Revoluției, Grivița, Știrbei Vodă, Cornișei și Sf. Nicolae.

Astfel, din datele statistice ale IPJ Călărași pe strada București s-au înregistrat 13 accidente rutiere în urma cărora șapte persoane au fost rănite ușor, două grav și una a decedat. Pe B-dul Republicii au fost opt accidente rutiere cu trei răniți ușor, doi grav și un mort. Pe Strada Eroii Revoluției au fost cinci accidente rutiere cu două persoane rănite ușor și una grav. Pe strada Grivița au fost trei accidente rutiere cu trei răniți ușor, iar pe străzile Știrbei Vodă, Cornișei și Sf. Nicolae au fost câte două accidente rutiere soldate cu cinci persoane rănite ușor și una grav.

La nivelul județului Călărași, în primul semestru al anului în curs, principale cauze de producere a accidentelor rutiere au fost neacordarea de prioritate a vehiculelor (22 accidente rutiere), traversarea neregulamentară a pietonilor (21 accidente), viteza neadaptată la condițiile de drum (15 accidente) și neacordarea de prioritate pietonilor (15 accidente).

Comentariile sunt inchise.