Peste 20 de persoane din Budeşti şi Fundeni, reţinute de poliţişti

Media 9:26 am - 21 septembrie, 2012 Comentariile sunt închise pentru Peste 20 de persoane din Budeşti şi Fundeni, reţinute de poliţişti

Peste 20 de persoane din Budeşti şi Fundeni, suspecte de ultraj contra bunelor moravuri şi încăierare, au fost reţinute în noaptea de joi spre vineri de poliţişti.

 

Potrivit IPJ Călăraşi, în continuarea activităţilor desfăşurate în dosarul penal întocmit ca urmare a conflictului produs pe o stradă din oraşul Budeşti, la sfârşitul săptămânii trecute, în care au fost implicate mai multe persoane, poliţiştii de investigaţii criminale au dispus, în noaptea de joi spre vineri, reţinerea a 24 de suspecţi cu vârste între 18 şi 47 de ani.

Aceştia au fost depuşi în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi, urmând ca în cursul zilei de 21 septembrie a.c. să fie prezentaţi Judecătoriei Olteniţa, cu propunerea de arestare preventivă.

Cercetările sunt continuate pentru depistarea şi tragerea la răspundere penală a tuturor persoanelor implicate în actele de tulburarea gravă o ordinii şi liniştii publice.

Joi dimineată, poliţiştii au desfăşurat 33 de percheziţii domiciliare în localităţile Budeşti şi Fundeni, de la locuinţele suspecţilor fiind ridicate mai multe obiecte contondente, săbii şi o armă.

httpv://youtu.be/IzMJObHCYfM

Comentariile sunt inchise.