Persoana lovita de tren. Atentie!!! Imagini cu un mare impact emotional

Media 6:43 am - 17 august, 2016 Comentariile sunt închise pentru Persoana lovita de tren. Atentie!!! Imagini cu un mare impact emotional

Barbatul lovit de trenO PERSOANA A FOST LOVITA DE UN TREN IN ACEASTA DIMINEATA IN MUNICIPIUL CALARASI, potrivit ISU Calarasi.
Este vorba despre un barbat de aproximativ 60 de ani care a fost surprins de tren in timp ce se afla pe calea ferata. Acesta a fost pur si simplu tăiat in doua.

Trupul neinsufletit al barbatului a fost preluat de o echipa a Serviciului de Medicina Legala Calarasi, in vederea efectuarii necropsiei.

Politistii efectueaza cercetari in vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor producerii nefericitului eveniment.

Vezi imaginile de la fata locului:

Update: Date ISU Calarasi

Intervenție la accident feroviar cu victimă

Tragedie pe calea ferată în zona 10 nivele din municipiul Călărași
Un bărbat și-a pierdut viața după ce a fost secționat de un tren personal

Paramedicii SMURD din cadrul Detașamentului de pompieri Călărași împreună cu un echipaj al Ambulanței au ajuns rapid la fața locului, însă din nefericire, nu s-a mai putut face nimic pentru respectivul bărbat, care a fost secționat de trenul personal 8343

În data de 17.08.2016, ora 05.50, un echipaj de prim ajutor SMURD din cadrul Detașamentului de pompieri Călărași a fost solicitat prin intermediul 112 – număr unic pentru apeluri de urgenţă, să acționeze pe raza municipiului Călărași, pe strada Locomotivei, în zona 10 nivele, la trecerea la nivel cu calea ferată, pentru a acorda primul ajutor unei persoane de sex masculin, cu identitate necunoscută (aproximativ 60 de ani, fără documente), care a foat călcată de trenul personal 8343.

La sosirea paramedicilor SMURD și a echipajului S.A.J., persoana era efectiv secționată în două, fără nicio șansă de supraviețuire.
Organele abilitate urmează să stabilească cu exactitate împrejurările nefericitului accident, în urma căruia bărbatul și-a pierdut viața într-un mod atât de tragic.

Comentariile sunt inchise.