Percheziții materiale pirotehnice

Media 4:19 pm - 30 decembrie, 2020 0

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași au efectuat 2 percheziții domiciliare la persoane bănuite că dețin și comercializează bunuri de natură pirotehnică. 24 de kilograme de articole pirotehnice au fost descoperite și ridicate în vederea confiscării.
La data de 29 decembrie a.c., polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași, în urma exploatării datelor și informațiilor obținute, au documentat activitatea infracțională desfășurată pe linia operațiunilor pirotehnice în perioada premergătoare sărbătorilor de iarnă.
În fapt, persoanele în cauză ar fi deținut și comercializat articole pirotehnice fără a fi autorizate în acest sens, pe raza comunei Curcani, județul Călărași.
Cu ocazia perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate în vederea confiscării 4.637 articole pirotehnice de diferite categorii.
În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „orice operațiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept”.

Lasă răspuns »