PERCHEZIȚII LA SUSPECȚI DE TRAFIC DE DROGURI DE RISC

Media 6:12 pm - 5 august, 2013 Comentariile sunt închise pentru PERCHEZIȚII LA SUSPECȚI DE TRAFIC DE DROGURI DE RISC

Aproximativ 550 de grame de cannabis, două cântare și mai multe foițe pentru ambalarea drogurilor, au fost descoperite de polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate și procurorii D.I.I.C.O.T., în urma efectuării mai multor percheziții, în municipiul Călărași, la locuințele membrilor unei grupări specializate în trafic internațional și distribuție de droguri de risc.

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Călărași, sub coordonarea D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Călărași, au documentat activitatea infracțională a șase persoane, suspectate de trafic internațional și de distribuția de droguri de risc (cannabis), pe raza municipiului Călărași.

În fapt, la data de 5 august a.c., polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate și procurorii D.I.I.C.O.T., cu sprijinul polițiștilor din cadrul Poliției Municipiului Călărași și al jandarmilor din cadrul I.J.J. Călărași, au efectuat, pe raza municipiului Călărași, 6 percheziții la locuințele membrilor grupării.

În urma perchezițiilor efectuate, au fost descoperite și ridicate aproximativ 550 de grame de droguri de risc (cannabis), două cântare și mai multe foițe pentru ambalarea drogurilor.

Din cercetări, a rezultat că drogurile erau procurate din Grecia, apoi erau distribuite către dealeri sau direct către consumatori din municipiul Călărași.

În urma probatoriului administrat în cauză, pe numele unui suspect de 20 de ani, din municipiul Călărași, procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Călărași au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Tribunalului Călărași, cu propunerea de arestare preventivă.

Comentariile sunt inchise.