PERCHEZIŢII LA PERSOANE BĂNUITE DE OPERAŢIUNI ILICITE CU TUTUN

Media 8:13 pm - 18 februarie, 2023 Comentariile sunt închise pentru PERCHEZIŢII LA PERSOANE BĂNUITE DE OPERAŢIUNI ILICITE CU TUTUN

La data de 18 februarie a.c., polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au efectuat 6 percheziții domiciliare, pe raza județului Călărași, la locuințele unor persoane bănuite că ar fi comercializat în mod ilegal tutun.

În fapt, mai multe persoane ar fi desfășurat activități infracționale în județul Călărași, respectiv activități de achiziționare și comercializare a produselor din tutun.

Ca urmare a perchezițiilor efectuate, polițiștii au indisponibilizat 469 de kg de tutun mărunțit și 874 de kg de tutun frunze, valoarea totală a tutunului fiind de 524.485 de lei.

De asemenea, a fost indisponibilizată o instalație artizanală neautorizată de prelucrare a tutunului și suma de 44.750 de lei.

La activități au participat și polițiștii din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Gălbinași, Serviciului Criminalistic și luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale, precum si jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Călărași.

Polițiștii continuă cercetările sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oltenița.

Comentariile sunt inchise.