PERCHEZIŢII LA PERSOANE BĂNUITE DE CONTRABANDĂ CU ȚIGARETE

Media 12:36 pm - 16 septembrie, 2020 Comentariile sunt închise pentru PERCHEZIŢII LA PERSOANE BĂNUITE DE CONTRABANDĂ CU ȚIGARETE

La această oră, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași efectuează 15 percheziții domiciliare pe raza județelor Călărași, Giurgiu și Ialomița, într-un dosar privind săvârșirea infracțiunii de contrabandă cu țigarete.
Activitățile se desfășoară în cadrul unui dosar penal aflat în instrumentarea Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Călărași, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Călărași, în care se efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de contrabandă cu țigarete.
Din cercetări a rezultat că, în perioada 2019 – septembrie 2020 a.c., mai multe persoane ar fi achiziționat, transportat, depozitat importante cantități de țigarete provenite din contrabandă și ulterior oferite spre comercializare pe raza județelor Călărași, Giurgiu și Ialomița.
Polițiștii vor pune în aplicare 8 mandate de aducere, persoanele depistate urmând să fie conduse la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași pentru audieri.
Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din Inspectoratul General al Poliției Române.

Comentariile sunt inchise.