Percheziţii domiciliare la Dragalina

Media 7:12 am - 27 septembrie, 2012 Comentariile sunt închise pentru Percheziţii domiciliare la Dragalina

Peste 30 de percheziţii domiciliare simultane se desfăşoară, joi dimineaţa, pe raza comunei Dragalina, la locuinţele mai multor persoane implicate într-un conflict produs pe o stradă din acestă localitate.

Potrivit IPJ Călăraşi, la această acţiune participă poliţişti din cadrul inspectoratului, de la Serviciul de Investigaţii Criminale (SIC), Serviciul de Intervenţie Rapidă (SIR), de la Poliţia Municipiului Călăraşi şi secţiile rurale arondate, precum şi luptători SIIAS din cadrul IGPR şi polițiști ai Serviciului de Intervenţie Rapidă Ialomiţa.

Activităţile sunt efectuate în cooperare cu DGIPI.

Starea conflictuală a avut loc în dimineaţa de 16 septembrie a.c., pe o stradă din comuna Dragalina, între mai multe persoane, membri ai două familii din localitate. Acestea s-au încăierat, lovindu-se reciproc cu pietre şi obiecte contondente, o persoană fiind rănită și trei autovehicule avariate. Scandalul s-a produs pe fondul unei altercații anterioare.

31 de persoane vor fi conduse la sediul Poliţiei Municipiului Călăraşi pentru audieri cu privire la implicarea în fapte de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice şi încăierare, urmând să fie dispuse măsurile legale în consecinţă.

Update: La locuinţele suspecţilor au fost găsite obiecte contondente, dar şi ţigări, cafea şi alte produse, a căror provenienţă urmează să fie stabilită.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Călăraşi, inspector Ramona Tudor a declarat, pentru mediacalarasi.ro, că până în jurul orei 9:00 au fost aduse la audieri 20 de persoane.

Potrivit sursei citate, urmează a fi aduse la audieri şi celelalte persoane.  

 


Comentariile sunt inchise.