PERCEHEZIȚII LA PERSOANE BĂNUITE DE INFRACȚIUNI JUDICIARE

Media 8:44 am - 10 octombrie, 2018 Comentariile sunt închise pentru PERCEHEZIȚII LA PERSOANE BĂNUITE DE INFRACȚIUNI JUDICIARE

La această oră, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași cu suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române, efectuează 9 percheziții pe raza județului Călărași.

În această dimineață, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Călărași, efectuează 9 percheziții în județul Călărași, la persoane bănuite că ar fi săvârșit infracțiuni judiciare în legătura cu produse agricole.

Polițiștii vor pune în aplicare 9 mandate de aducere, persoanele depistate urmând să fie conduse la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași, pentru audieri.

Update: Unul dintre suspecți este Năstase Constantin, zis Portofel, șofer la Tribunalul Călărași, au declarat surse judiciare pentru STIRIPESURSE.RO.

Năstase Constantin a fost șoferul judecătorului  Șerban George Cătălin pe perioada mandatelor de președinte la Judecătoria Călărași, dar și pe perioada primului mandat de președinte la Tribunalul Călărași.

Năstase Constantin este cunoscut și ca un apropiat al familiei Șerban, cărându-le bagajele la plecările în vacanțele exotice.

 

 

 

Comentariile sunt inchise.