Pentru săptămâna în curs, AJOFM Călărași are înregistrate în evidență 455 locuri de muncă vacante

Media 9:56 am - 12 noiembrie, 2012 Comentariile sunt închise pentru Pentru săptămâna în curs, AJOFM Călărași are înregistrate în evidență 455 locuri de muncă vacante

În această săptămână, persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă pot opta, în funcție de studiile și calificările deținute, pentru unul dintre cele 455 locuri de muncă înregistrate în evidența AJOFM Călărași.

Din totalul celor 455 locuri vacante, 316 posturi sunt disponibile în domeniul confecțiilor textile, pentru ocupațiile de confecționer îmbrăcăminte, muncitor necalificat și mecanic întreținere și reparații mașini de cusut industriale.
117 locuri de muncă pot fi ocupate în comerț, în meseriile/ocupațiile de: casier, vânzătoare, operator calculator, manipulant mărfuri, lucrător comercial, primitor distribuitor etc.

Diferența de 22 posturi sunt disponibile în domeniul transporturilor (șofer mașină mare tonaj, mecanic auto și vulcanizator), confecțiilor metalice (frezor și vopsitor industrial), construcțiilor (instalator tehnico sanitar și de gaze, sudor) sau a altor activități, pentru meseriile de asistent farmacie, asistent medical generalist sau operator ghișeu bancă. 
          
Reamintim agenților economici faptul că, în conformitate cu art. 10 alin.1 din Legea 76/2002 privind sistemul asigurărilor pentru șomaj și stimularea ocupării forței de muncă, cu modificările și completările ulterioare, au obligația de a comunica la AJOFM Călărași toate locurile de muncă vacante, în termen de 5 zile lucratoare de la vacantarea acestora. Necomunicarea locurilor de muncă vacante constituie contravenție și se sancționează  cu amenda de la 3000 lei la  5000 lei.

Mediatizarea de către angajatori a locurilor de muncă vacante prin orice alte mijloace de tipul mass-media, afișare la sediul unității sau pe site-uri, nu exonerează firmele respective de obligația de a anunța posturile disponibile la Agenția pentru Ocuparea Forței de Muncă din Călărași.

Comunicarea locurilor de muncă vacante se poate face prin fax la nr. 0242.331.693, prin  e-mail: ajofm@cl.anofm.ro, la sediul Agenției Locale Călărași, sau la punctele de lucru Oltenița și Lehliu.

Responsabil mass-media, Simona DONCIU

Comentariile sunt inchise.