Partidul Conservator – Comunicat de presa

Media 6:06 pm - 1 februarie, 2014 Comentariile sunt închise pentru Partidul Conservator – Comunicat de presa

Transmit aprecierea mea cetățenilor care au înțeles să evite deplasările nejustificate pe perioada viscolului, dovedind astfel că înțelepciunea românească nu a dispărut și baza societății noastre funcționează încă în coordonatele bunului simț.

În același timp, în numele meu și al colegilor din Partidul Conservator, adresez mulțumiri pentru eforturile depuse în ultimele 7 zile și felicitări pentru eficiența și rezultatele muncii lor atât celor implicați în deszăpezire, salariați ai secțiilor de drumuri județene și naționale, pompieri, jandarmi și militari cât și angajaților ISU, SMURD și Ambulanței, care au asigurat  intervențiile pentru salvarea persoanelor în dificultate.

Suntem conștienți că în ultimele 7 zile, perioadă în care județul Călărași a trecut prin avertizări de cod portocaliu și cod roșu de viscol, fără devotamentul și eforturile lor, mulți cetățeni ai județului sau aflați în tranzit ar fi suferit de pe urma viscolului.

Nu în ultimul rând transmit aprecierea și mulțumirile noastre cetățenilor din toate localitățile județului Călărași care au acționat voluntar la deszăpezire și la intervențiile pentru salvarea semenilor noștri aflați în dificultate.

Bogdan Georgescu

Președinte,

Filiala Călărași a Partidului Conservator

Comentariile sunt inchise.