Șoferul care a produs accidentul pe DN3B, la Tonea, arestat preventiv

Media 10:09 am - 8 ianuarie, 2014 Comentariile sunt închise pentru Șoferul care a produs accidentul pe DN3B, la Tonea, arestat preventiv

Oprisan StanelConducătorul auto care a produs un accident pe DN3B, pe raza localității Tonea, soldat cu moartea a două persoane, a fost arestat preventiv pentru 29 de zile, potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Călărași, inspector Ramona Tudor.

Șoferul, O. Stănel, de 23 ani, din comuna Roseți, județul Călărași, în dimineața de 05 ianuarie a.c., fiind sub influența băuturilor alcoolice, la volanul unui autoturism marca VW Passat, a produs un accident rutier, pe DN 3B, pe raza satului Tonea, în urma căruia două persoane și-au pierdut viața și alte patru au fost rănite ușor.

După recoltarea probelor biologice, s-a constatat că acesta avea o îmbibație alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge.

El este acuzat de infracțiunea de ucidere din culpă.

Acesta a fost depus în Centrul de Reținere și Arest Preventiv din cadrul I.P.J. Călărași.

Vezi imaginile de la locul accidentului:

Polițiștii rutieri atrag atenția asupra pericolului pe care-l reprezintă conducerea autovehiculelor de către persoane aflate sub influența băuturilor alcoolice!

Orice abatere de acest gen va fi sancționată în conformitate cu prevederile legale, urmând să manifestăm „toleranță 0” față de cei care, după ce au consumat alcool, urcă la volan, punând astfel în pericol viața și integritatea corporală a tuturor participanților la trafic!

Față de toți conducătorii auto, care produc accidente rutiere, pe fondul conducerii sub influența alcoolului, polițiștii vor lua măsuri restrictive de libertate și vor promova, potrivit competențelor, propuneri de arestare preventivă!

Siguranța rutieră depinde de modul în care fiecare participant la trafic înțelege să respecte normele de circulație!

 

Comentariile sunt inchise.