O persoana vatamata a indus in eroare politistii dupa un conflict spontan

Media 1:10 pm - 30 noiembrie, 2018 Comentariile sunt închise pentru O persoana vatamata a indus in eroare politistii dupa un conflict spontan

La data de 29 noiembrie a.c., în jurul orei 10:15, am fost sesizați telefonic de către Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Călărași cu privire la faptul că în data de 28 noiembre a.c., în jurul orelor 20:40, s-a prezentat la această unitate un tânăr în vârstă de 18 ani, din municipiul Călărași, victimă a unei agresiuni.

În urma cercetărilor desfășurate cu operativitate de polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Călărași – Biroul de Investigații Criminale, s-a stabilit că persoana vătămată a indus în eroare organele de cercetare penală a poliției judiciare cu privire la locul săvârșirii infracțiunii și autorii faptei.

În fapt, la data de 28 noiembre a.c., persoana vătămată a fost implicată într-un conflict spontan pe strada Borcea, din municipiul Călărași, în urmă căruia a fost agresat fizic de către un tânăr în vârstă de 16 ani, din localitate.

După comiterea infracțiunii, acesta s-a sustras cercetărilor părăsind municipiul Călărași, fiind depistat la o mănastire pe raza județului Constanța.

Cel în cauză a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Călărași.

Comentariile sunt inchise.