O mașină a Jandarmeriei implicată într-un accident rutier

Media 11:04 am - 30 martie, 2016 Comentariile sunt închise pentru O mașină a Jandarmeriei implicată într-un accident rutier

Autoturismul implicat in accidentDouă autoturisme au fost avariate în urma unui accident rutier produs, miercuri, într-o intersecție semaforizată din centrul municipiului Călăraşi.

Din primele date se pare că unul din autovehicule nu a respectat culoarea roșie a semaforului şi a intrat în intersecție lovind celălalt autoturism care trecuse pe culoarea verde.

Unul dintre autoturismele implicate în accident aparține Inspectoratului de Jandarmi Județean Călăraşi. În urma impactului, autoturismul lovit s-a răsturnat, fiind rapid aşezat pe roţi de mai mulți trecători pentru a-l scoate pe șofer din acesta.

Conducătorul autoturismului răsturnat a fost preluat de un echipaj de prim ajutor SMURD şi transportat la spital,  în vederea acordării de îngrijiri medicale. Celălalt șofer nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

La faţa locului au venit şi reprezentanți ai conducerii Inspectoratului de Jandarmi.

În continuare, polițiștii efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor producerii evenimentului rutier.

Update: Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi, în cauză a fost întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Potrivit sursei citate, din primele cercetări a reieşit că şoferul autoturismului ce aparţinea Jandarmeriei a intrat în intersecţie fără a respecta culoarea roşie a semaforului, lovind în plin autovehiculul care avea prioritate de trecere. Maşina Jandarmeriei nu avea în funcţiune semnalele acustice şi luminoase.

Auto lovitAuto avariatAuto implicate in accidentAuto asezat pe roti dupa ce a fost rasturnat

 

Comentariile sunt inchise.