Update: Noul sediu al primăriei “greu de cucerit” de persoanele cu dizabilități locomotorii

Media 12:17 pm - 7 iunie, 2013 Comentariile sunt închise pentru Update: Noul sediu al primăriei “greu de cucerit” de persoanele cu dizabilități locomotorii

Noul sediu al primăriei municipiului Călărași este în prezent “greu de cucerit” de către persoanele cu dizabilități locomotorii datorită lipsei rampei de acces.

„Într-adevăr este o lipsă a celor care au recepționat lucrarea, dar ea nu este recepționată în totalitate. Acum la ora actuală nu avem această rampă, dar există în proiectul care urmează a fi finalizat. (…) Vom lua măsurile cele mai urgente pentru a rezolva acest inconvenient”, a declarat vineri, pentru www.mediacalarasi.ro, primarul municipiului Călărași, Daniel Ștefan Drăgulin.

„Știu foarte clar că proiectul are în componența lui această rampă, iar persoanele cu handicap nu vor avea niciun fel de problemă privind accesul în primărie” a mai spus Daniel Ștefan Drăgulin.

Noul sediu al primăriei municipiului Călărași a fost inaugurat pe data de 19 aprilie a.c..

httpv://youtu.be/BlMnzFR-k7E

Update: La numai câteva zile după ce primarul Daniel Ștefan Dragulin ne-a declarat că va lua măsuri urgente în acest sens, la intrarea în primăria municipiului Călărași a apărut noua rampă de acces pentru persoanele cu dizabilități locomotorii, dar din punctul nostru de vedere ar trebui să mai continue și cu alte rampe și în zona celorlalte trepte astfel încât respectivele persoane să poate avea cu adevarat acces în instituție și să nu mai fie nevoite să se dea jos din cărucioare.

Comentariile sunt inchise.