”Nebunia preavizelor” continuă la Consiliul Județean Călărași

Media 3:21 pm - 11 aprilie, 2019 0

Președintele Consiliului Județean Călărași, Iliuță Vasile dorește să pună ”în aplicare preavizele și dispozițiile de reîncadrare cu toate efectele ce decurg din acestea” deoarece consideră că acestea ”nu au fost suspendate/anulate de către instanțele judecătorești competente”.

Acest lucru vizează mai mulți angajați din consiliu care în urma cu ceva timp au deschis și acțiuni pe instanță pentru suspendarea și anularea H.C.J. nr.273/20.12.2018 prin care s-a aprobat reorganizarea direcțiilor din cadrul instituției.

Legat de acest aspect, angajații vizați susțin că președintele nu a emis și dispozițiile de încetare a contractelor de muncă, ci doar niște preavize în care în unele sunt trecute datele de la care urmează să fie puse în aplicare, iar în altele nu sunt aceste date.

Mai mult, în replică patru angajați (trei femei și un bărbat) care au fost anunțați să nu mai vină de mâine la serviciu s-au deplasat azi la parchet și au depus o plângere penală împotriva șefului instituției considerând că ceea ce face este un abuz, potrivit unor surse.

Este vorba despre cei care se ocupau de întreținerea curățeniei în consiliul județean.

Din punctul nostru de vedere, în prezent situația este una foarte tensionată la Consiliul Județean Călărași.

Vom reveni cu noi date.

 

 

Lasă răspuns »