MONUMENT FUNERAR, SFINȚIT PENTRU COMEMORAREA A TREI POLIȚIȘTI DECEDAȚI

Media 11:18 pm - 8 iulie, 2013 Comentariile sunt închise pentru MONUMENT FUNERAR, SFINȚIT PENTRU COMEMORAREA A TREI POLIȚIȘTI DECEDAȚI

La inițiativa conducerii Inspectoratului de Poliție Județean Călărași, în ziua de 06 iulie a.c., a avut loc sfințirea unui monument funerar ridicat în memoria a trei polițiști, care au decedat în urmă cu 18 ani.

Comisar-șef de poliție Nicolae Ion, desemnat la conducerea I.P.J. Călărași, și comisar-șef de poliție, Luchian Vasile, șeful Poliției Municipiului Călărași, au luat parte, sâmbătă, la Catedrala Ortodoxă ,,Sfânta Anastasia”, din municipiul Călărași, la slujba de comemorare a 18 ani de la decesul căpitanului Țurcanu Adrian-Dinică, căpitanului Șovăr Constantin și plutonierului Ioniță Nicolae, care și-au pierdut viața într-un tragic accident de circulație, produs pe drumul național 3, București – Călărași, la data de 08 iulie 1995.
Din contribuțiile bănești ale membrilor Consiliului de Conducere al I.P.J. Călărași și Corpului Național al Polițiștilor – Consiliul Teritorial Călărași, Sindicatului Național al Polițiștilor și Personalului Contractual Călărași, Sindicatului Național al Polițiștilor și Vameșilor „PRO LEX”, Asociației Internațională a Polițiștilor – Regiunea 1 Călărași, Asociației Polițiștilor Călărași, a fost ridicat un monument funerar, în localitatea Vișini, comuna Independența, care a fost sfințit de preoți în prezența rudelor și persoanelor apropiate polițiștilor decedați.

Dumnezeu să-i odihnească în pace!

Comentariile sunt inchise.