Misiuni și controale pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de Covid-19

Media 7:52 pm - 20 octombrie, 2021 0

Marți, 19 octombrie a.c., au continuat acțiunile desfășurate de personalul MAI, la nivelul județului Călărași, în contextul situației epidemiologice provocate de virusul SARS-CoV-2.
Forțele de ordine au fost angrenate în acțiuni punctuale de control, efectuând verificări la 101 societăți comerciale/persoane fizice autorizate, 775 obiective de interes și 503 autovehicule destinate transportului de persoane.
De asemenea, în vederea respectării măsurii de siguranță polițiștii au controlat 2.393 de persoane, dintre peste 1.330 aflate în izolare sau carantină.
Reamintim faptul că în localitățile în care incidența cumulată la 14 zile este mai mare de 6/1.000 de locuitori, se instituie obligativitatea purtării măștii de protecție în toate spațiile publice închise și deschise.
Obiectivul urmărit în cadrul acțiunilor desfășurate este siguranța cetățenilor, iar acțiunile pentru limitarea infectării cu noul coronavirus (COVID-19) vor continua, forțele de ordine fiind permanent la datorie, pe raza întregului județ.

Lasă răspuns »