Misiune de salvare contracronometru la Șoldanu

Media 11:09 am - 15 martie, 2018 Comentariile sunt închise pentru Misiune de salvare contracronometru la Șoldanu

Pompierii militari au intervenit rapid pentru a salva un bărbat căzut într-o fântână adâncă de 10 metri la Șoldanu
Un echipaj de căutare – salvare din cadrul Gărzii Budești a intervenit prompt pentru extragerea persoanei, aceasta fiind adusă la suprafaţă conștientă și prezentând excoriații la nivelul capului

În data de 15.03.2018, ora 04.12, Garda de Intervenție Budești a fost solicitată prin intermediul 112 – număr unic pentru apeluri de urgenţă, să acționeze pe raza comunei Șoldanu, pentru scoaterea dintr-o fântână (cu o adâncime de aproximativ 10 metri), a unui bărbat in vârstă de 77 de ani din localitate.

În aproximativ 40 – 45 de minute bărbatul a fost extras în stare de conștiență din fântână de către pompierii militari, care au folosit mai multe cordiţe de salvare şi centuri de siguranţă.
Unul dintre pompierii militari care este încardat pe autospeciala de descarcerare a coborât în fântână şi a asigurat persoana cu centurile de siguranţă pentru ca aceasta să fie scoasă la suprafaţă.

Persoana salvată, în vârstă de 77 de ani, era conştientă și prezenta excoriații la nivelul capului. Aceasta a primit îngrijiri din partea echipajului de prim ajutor SMURD sosit la fața locului și ulterior a fost transportată de urgenţă la Spitalul Municipal din Oltenița (Camera de Primire Urgențe) pentru cercetări amănunţite.

Comentariile sunt inchise.