MĂSURI DE ORDINE ȘI SIGURANȚĂ PUBLICĂ

Media 7:43 am - 20 noiembrie, 2021 Comentariile sunt închise pentru MĂSURI DE ORDINE ȘI SIGURANȚĂ PUBLICĂ

Sâmbătă, 20 noiembrie, Inspectoratul de Jandarmi Județean Călărași, alături de celelalte instituții cu atribuții în domeniu, va lua măsuri pentru asigurarea unui climat de siguranță la nivelul județului Călărași, la următoarele evenimente sportive:
– meciul de fotbal dintre echipele A.F.C Dunărea Călărași și A.C.S. Viitorul Pandurii Târgu-Jiu, din cadrul Ligii a II-a, etapa a XIV-a;
– meciul de fotbal dintre echipele A.S F.C Agricola Borcea și A.C.S. Recolta Gheorghe Doja, din cadrul Ligii a III-a, etapa a XIII-a;
– meciul de fotbal dintre echipele C.S.M. Oltenița și A.C.S. Înainte Modelu, din cadrul Ligii a III-a, etapa a XIII-a.
Deși meciurile de fotbal se vor desfășura fără prezența spectatorilor în tribune, jandarmii vor fi prezenți în zonele imediate și apropiate locurilor de desfășurare a competițiilor sportive pentru a preveni și combate faptele care pot duce la tulburarea ordinii publice.
Jandarmeria Călărași recomandă cetățenilor să manifeste înțelegere față de măsurile luate, să adopte un comportament civilizat, să respecte regulile de igienă individuală pentru prevenirea contaminării și limitarea răspândirii virusului SARS-CoV-2, să evite conflictele de orice natură și să anunțe cea mai apropiată patrulă de jandarmi, dacă observă persoane care au un comportament antisocial.

Comentariile sunt inchise.