Managerul public a câștigat procesul cu Consiliul Local

Media 9:54 am - 22 decembrie, 2012 Comentariile sunt închise pentru Managerul public a câștigat procesul cu Consiliul Local

Managerul public al primăriei municipiului Călărași, Daniela Gheorghe a câștigat în instanță procesul cu Consiliul Local al municipiului Călărași.

Postul de manager public a fost desființat în mod nelegal printr-o hotărâre de Consiliu Local în august 2010, iar după doi ani de procese Curtea de Apel Brașov a dat câștig de cauză lui Daniela Gheorghe.
 
Conform deciziei Curții de Apel, primarul municipiului Călărași este obligat să ia toate măsurile pentru reîncadrarea managerului public Daniela Gheorghe pe postul desființat în 2010. 
 
Soluția Curții de Apel Brașov afișată pe portalul instanțelor: 
Soluție: Admite recursul declarat de reclamanta Gheorghe Daniela împotriva sentinței pe care o modifică în tot în sensul că admite acțiunea formulată de reclamanta Gheorghe Daniela în contradictoriu cu pârâtul Consiliul Local al mun Călărași constată nulitatea parțială a HCL nr 138/13.08.2012 cu privire la desființarea postului de manager public Respinge cererea de intervenție accesorie formulată de Primarul mun Călărași, Cutar Nicolae și Sisman Picu Decizia nr.5621/R din 21.12.2012.

Comentariile sunt inchise.