Mai informat, mai multe șanse!

Media 11:51 am - 27 mai, 2013 Comentariile sunt închise pentru Mai informat, mai multe șanse!

Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă desfășoară o campanie de informare, cu titlul ”Mai informat, mai multe șanse!” în România și în Spania, în special prin intermediul site-ului proiectului www.fii-informat.ro, a structurilor teritoriale, a colaboratorilor, cu ocazia întâlnirilor cu persoane aflate în căutarea unui loc de muncă, seminariilor, prin acțiunile de distribuire a materialelor informative referitoare la serviciile oferite de SPO (Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă), accesul lucrătorilor pe piața muncii din UE, riscurile muncii nereglementate, indemnizația de șomaj, formulare europene, drepturile și obligațiile lucrătorilor pe piața muncii din UE etc.
Toate materiale informative, utile pentru persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă, pentru cei care vor să-și schimbe locul de muncă sau vor să urmeze cursuri de formare profesională pot fi accesate la adresa: http://fii-informat.ro/ro/categorii-resurse/materiale-informative.
Portalul www.fii-informat.ro, precum și pagina de facebook https://www.facebook.com/fiiinformat?fref=ts au fost create în cadrul Proiectul „FII INFORMAT!” proiect ce are ca beneficiar Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM) și este implementat în parteneriat cu Asociația Hispano–Română din Castilla–La Mancha, Instituto de Formacion Integral S.L.U. și CEE Castilla-La Mancha–Departamentul pentru Ocuparea Forței de Muncă și Economie din Castilla-La Mancha. Obiectivul general al proiectului FII INFORMAT! îl reprezintă creșterea calității și gradului de vizibilitate a serviciilor SPO (Agenția Națională pentru Ouparea Forței de Muncă) în rândul clienților sau potențialilor clienți.
Responsabil mass-media ,
Simona Donciu

Comentariile sunt inchise.