LUMEA JUSTIȚIEI: SARACUL MAGISTRAT BOGAT – Fosta judecatoare Neluta Tudorache dezvaluie ca ex-judecatorul George-Catalin Serban, secretar de stat in Ministerul Justitiei, a obtinut executarea silita a MJ si obligarea ministerului sa mareasca indemnizatiile: „Romanul sufera. Secretarul de stat cu milioane de euro in cont si o pensie de serviciu de mii de euro obtine venituri suplimentare din executarea MJ. Nu e-n conflict de interese dupa ce a devenit ordonator principal de credite si creditor al MJ? Era sarac?”

Media 1:23 pm - 30 august, 2022 Comentariile sunt închise pentru LUMEA JUSTIȚIEI: SARACUL MAGISTRAT BOGAT – Fosta judecatoare Neluta Tudorache dezvaluie ca ex-judecatorul George-Catalin Serban, secretar de stat in Ministerul Justitiei, a obtinut executarea silita a MJ si obligarea ministerului sa mareasca indemnizatiile: „Romanul sufera. Secretarul de stat cu milioane de euro in cont si o pensie de serviciu de mii de euro obtine venituri suplimentare din executarea MJ. Nu e-n conflict de interese dupa ce a devenit ordonator principal de credite si creditor al MJ? Era sarac?”

Fostul judecator George-Catalin Serban de la Tribunalul Calarasi (foto 1) – secretar de stat in Ministerul Justitiei si ex-secretar general al CSM – isi ingroasa conturile din executarea silita a propriului minister, unde activeaza ca secretar de stat si, in plus, ca ordonator principal de credite. Altfel spus: petentul Serban executa silit o institutie unde acelasi Serban gestioneaza banii.  (sursa: luju.ro)


Cea care l-a dat de gol pe George Serban vineri, 26 august 2022, este Neluta-Marinica Tudorache (foto 2), fosta judecatoare tot la Tribunalul Calarasi. Ea a publicat pe Facebook minutele a doua dosare de executare silita solutionate de Judecatoria Sectorului 5, in care petenti au fost George Serban si alti sase magistrati: Octavian Stamate, Liliana Ileana, Oana Ionescu, Elena Dana Enescu, Vica Oprisan si Silviana Camelia Calin.

Neluta Tudorache a facut postarea ca reactie la articolul de vineri, in care Lumea Justitiei a dezvaluit adresa prin care MJ le-a transmis instantelor ca are bani doar pentru drepturile salariale obtinute de judecatori de-a lungul timpului, ca reclamanti in diverse procese, nu si pentru dobanzile aferente acestor drepturi salariale – unele dintre ele castigate chiar incepand cu anul 2007. O adresa in care secretarul de stat Catalin Serban se prezinta el insusi drept ordonator principal de credite.
Mai mult pe: 

https://m.luju.ro/saracul-magistrat-bogat-fosta-judecatoare-neluta-tudorache-dezvaluie-ca-ex-judecatorul-george-catalin-serban-secretar-de-stat-in-ministerul-justitiei-a-obtinut-executarea-silita-a-mj-si-obligarea-ministerului-sa-mareasca-indemnizatiile-romanul-sufera-secr

Comentariile sunt inchise.