Locuri de munca in Germania

Media 5:03 pm - 27 martie, 2023 0

Angajatorul Restaurant Der Brunnenhof, Germania( landul Bavaria, regiunea Franconia Inferioara) ofera prin intermediul retelei EURES Romania, locuri de munca vacante in industria restaurantelor( bucatar, ospatar, lucrator in bucatarie).
Descriere loc de munca: salariatii se vor ocupa de aranjarea meselor, consilierea oaspetilor, pregatirea de preparate regionale proaspete, a la carte, organizarea bucatariei, pregatirea mancarurilor pentru evenimente( garnituri, fripturi, preparate la tigaie), pregatirea diferitelor feluri de mancare din bucataria franconiana, aranjarea salatelor, a garniturilor, a deserturilor, a preparatelor reci, curatarea si spalarea legumelor inainte de preparare , curatenie in spatiile restaurantului, vanzarea produselor, intocmirea facturilor si colectarea platii.
Cerinte: cunoasterea limbii germane, nivel A2 si B1, disponibilitate pentru program de lucru variabil, capacitatea de a lucra atat independent cat si in echipa cu implicare, creativitate si flexibilitate; Plata muncii: salariul oferit porneste de la 13 euro brut /ora-lucrator in bucatarie; 15 euro brut/ora- ospatar si 18 euro brut/ora- bucatar. Alte beneficii: angajatorul poate acorda sprijin in vederea gasirii unei locuinte.
Durata contractului: contractul de munca este permanent, iar programul de lucru poate fi cu norma intreaga sau part time. Modalitatea de aplicare: Se va trimite CV-ul, completat la calculator in limba germana, la adresa de e-mail info@der-brunnenhof.de, cu precizarea „Koch/Kochin, persoana de contact dl.Christian Hemmert
Data limita de aplicare: 31.05.2023.

Lasă răspuns »