Lista de prioritate și ierarhizare ce cuprinde solicitanții îndreptățiți să primească în anul 2013 o locuință socială creează nemulțumiri

Media 12:35 am - 13 decembrie, 2012 Comentariile sunt închise pentru Lista de prioritate și ierarhizare ce cuprinde solicitanții îndreptățiți să primească în anul 2013 o locuință socială creează nemulțumiri

O parte din rudele celor care au solicitat la primăria municipiului Călărași o locuință socială sunt nemulțumite de cum a fost întocmită lista de prioritate și ierarhizare pentru anul 2013.

Acestea susțin că pe lista respectivă sunt foarte multe „pile” și copiii lor sunt dezavantajați.

„Sunt foarte nemulțumită, foarte nemulțumită. Copiii mei au depus dosar din 2008 la primăria Călărași pentru o locuință socială și alții care au depus de o lună, două de zile au luat locuință socială și este incorect, incorect. (…) Și mai mult de atât pe lista respectivă se află foarte multe persoane care nu au nicio legătură cu vechimea dosarului. Sunt pile. Ce să mai spunem? Sunt pile” a declarat, pentru www.mediacalarasi.ro, una dintre rudele celor nemulțumiți și care dorește să îi fie păstrat anonimatul.

Ele au mai spus că vor depune joi contestații la sediul primăriei.

Consilierii locali ai municipiului Călărași au aprobat miercuri într-o ședință extraordinară lista de prioritate și ierarhizare ce cuprinde solicitanții îndreptățiți să primească în anul 2013 o locuință socială.

Numărul locuințelor sociale care urmează a fi date în folosință de reprezentanții primăriei municipiului Călărași se ridică la 58.

Lista de prioritate și ierahizare cu primii 71 solicitanți de locuințe sociale aprobată de consilierii locali:

Comentariile sunt inchise.