Un nou curs de perfecţionare va începe la ADR Sud Muntenia

Media 2:28 pm - 7 septembrie, 2012 Comentariile sunt închise pentru Un nou curs de perfecţionare va începe la ADR Sud Muntenia

Agenţia pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia organizează, în perioada 10 – 17 septembrie, la sediul central din municipiul Călăraşi, cursul de perfecţionare „Expert Achiziţii publice”, autorizat de Autoritatea Naţională pentru Calificări (fost CNFPA)..

Cursul, ce va fi gratuit, se adresează angajaţilor instituţiilor publice locale de la nivelul judeţului Călăraşi şi are ca scop îmbunătăţirea cunoştinţele celor care doresc să devină experţi acreditaţi în achiziţii publice.

Obiectivele cursului sunt înţelegerea modului de funcţionare a componentelor  sistemului de achiziţii publice, dobândirea cunoştinţelor necesare pentru planificarea, pregătirea şi organizarea procedurilor de achiziţie publică prin mijloace electronice de către personalul beneficiarilor şi asimilarea noilor reglementări, precum şi a bunelor practici în domeniu. Cursul va fi susţinut de formatori certificaţi, cu experienţă practică în managementul achiziţiilor publice.

Durata de desfăşurare a cursului va fi de 12 ore pentru pregătirea teoretică şi 28 de ore pentru pregătirea practică. La sfârşitul cursului, în urma susţinerii şi promovării testului de evaluare se eliberează Certificatul de absolvire pentru ocupaţia „Expert Achiziţii publice”, recunoscute de Ministerul Educaţiei, Cercetării şi Sportului şi de către Ministerul Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale, însoţit de Suplimentul descriptiv pentru competenţe. Certificatele se eliberează în conformitate cu O.G. nr. 129/2000, republicată, în baza autorizaţiei emise de Autoritatea Naţională pentru Calificări.

Comentariile sunt inchise.