ISU Călărași – Ziua Informării Preventive

Media 8:22 pm - 9 noiembrie, 2012 Comentariile sunt închise pentru ISU Călărași – Ziua Informării Preventive

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Barbu Știrbei” al județului Călărași va organiza, în data de 13 noiembrie a.c., o serie de activități dedicate „Zilei Informării Preventive” din România. Ziua de 13 noiembrie este declarată de Inspectoratul General pentru Situații de Urgență (I.G.S.U.) drept „Ziua Informării Preventive”, începând cu anul 2011, fiind identificată această oportunitate de diseminare a informațiilor cu caracter preventiv în domeniul situațiilor de urgență.

Astfel, marți, 13 noiembrie, cadrele inspectoratului vor organiza în municipiul Călărași, zona Orizont, la Piața Big, un punct de informare preventivă în cadrul căruia cetățenii vor primi pliante și informații referitoare la măsurile de prevenire a situațiilor de urgență precum și la regulile de comportare în cazul producerii acestora.

De asemenea, la sediul I.S.U. Călărași, situat pe strada București, nr. 344, va fi organizată „Ziua Porților Deschise”, urmând a fi desfășurate activități de informare preventivă în domeniul situațiilor de urgență, la care vor participa elevi din cadrul Școlilor Gimnaziale Nicolae Titulescu și Constantin Brâncoveanu și cărora le vor fi distribuite pliante și alte materiale de informare preventivă conținând reguli și măsuri de prevenire a incendiilor la locuințe și gospodării în perioada sezonului rece, dar și materiale referitoare la campania națională de educare și informare publică „FOC – Flăcările Omoară Copii”.
 
Purtător de cuvânt al I.S.U. „Barbu Știrbei” Călărași
Cpt. Ionescu Mihai – Telefon: 0758236044 / 0733449215

Comentariile sunt inchise.