ISU Calarasi – Buletin informativ

Media 3:25 pm - 9 ianuarie, 2014 Comentariile sunt închise pentru ISU Calarasi – Buletin informativ

Intervenții SMURD

Paramedicii SMURD din cadrul Gărzii de intervenție Borcea au fost solicitați să acționeze pe raza localității, pentru preluarea și acordarea primului ajutor unui bărbat  în vârstă de 38 de ani, victima unei agresiuni fizice

În data de 08.01.2014, ora 02.37, un echipaj SMURD din cadrul Gărzii de intervenție Borcea a fost solicitat prin intermediul 112 – număr unic pentru apeluri de urgență, să intervină pe raza localității, pentru preluarea și acordarea primului ajutor unei persoane de sex masculin, Dan S., în vârstă de 38 de ani, victima unei agresiuni fizice.

La sosirea echipajului de prim ajutor SMURD, persoana era conștientă și prezenta un hematom la nivelul ochiului stâng, excoriații și contuzii faciale și acuza dureri la nivelul capului. În urma unei agresiuni fizice.

Paramedicii SMURD din cadrul Gărzii de intervenție Borcea au acordat primul ajutor persoanei, i-au aplicat pansament compresiv, au imobilizat-o pe targa lopată, i-au monitorizat funcțiile vitale și ulterior aceasta a fost transportată de urgență la Spitalul din Călărași.

Un echipaj de prim ajutor SMURD din cadrul Gărzii  de intervenție Borcea  a fost solicitat să acționeze pe raza localității, pentru acordarea primului ajutor unei persoane, care prezenta o plagă tăiată și hemoragie puternică la nivelul brațului stâng

În data de 08.01.2014, ora 09.35, un echipaj SMURD din cadrul Gărzii de intervenție Borcea a fost solicitat prin intermediul 112 – număr unic pentru apeluri de urgență, să intervină pe raza localității, pe strada Principală, pentru preluarea și acordarea primului ajutor unei persoane de sex masculin, Ion C., în vârstă de 57 de ani.

La sosirea echipajului de prim ajutor SMURD, bărbatul era conștient și prezenta o plagă tăiată de circa 4 centimetri și hemoragie masivă la nivelul brațului stâng.

Paramedicii SMURD au acordat primul ajutor persoanei, i-au efectuat hemostază și i-au aplicat pansament compresiv, i-au administrat oxigen, ulterior aceasta fiind transportată la U.P.U. Călărași.

Paramedicii SMURD din cadrul Detașamentului de pompieri Oltenița au fost solicitați să acționeze pe raza localității Căscioarele, pentru preluarea și acordarea primului ajutor unui bărbat în vârstă de 50 de ani, victima unei agresiuni fizice

În data de 08.01.2014, ora 17.20, un echipaj SMURD din cadrul Detașamentului de pompieri Oltenița a fost solicitat prin intermediul 112 – număr unic pentru apeluri de urgență, să intervină pe raza localității Căscioarele, pentru preluarea și acordarea primului ajutor unei persoane de sex masculin, Marin N., în vârstă de 50 de ani, victima unei agresiuni fizice.

        La sosirea echipajului de prim ajutor SMURD, persoana era conștientă și prezenta hematom la nivelul capului, în zona parietală dreaptă, plagă de aproximativ 3 centimetri în zona globului ocular stâng, excoriații și contuzii faciale, acuzând totodată dureri puternice la nivelul capului. după ce a fost agresată de o  persoană necunoscută.

        Paramedicii SMURD din cadrul Detașamentului Oltenița au acordat primul ajutor persoanei, i-au efectuat hemostază, i-au aplicat pansament compresiv, au imobilizat-o pe targa lopată, i-au monitorizat funcțiile vitale și ulterior aceasta a fost transportată de urgență la Spitalul din municipiul Oltenița.

Un echipaj de prim ajutor SMURD din cadrul Detașamentului de pompieri Călărași a fost solicitat să acționeze pe raza municipiului, pe strada Păcii, pentru acordarea primului ajutor unei persoane, care prezenta mai multe traumatisme

În data de 08.01.2014, ora 22.11, un echipaj SMURD din cadrul Detașamentului de pompieri Călărași a fost solicitat prin intermediul 112 – număr unic pentru apeluri de urgență, să intervină pe raza localității, pe strada Păcii, pentru preluarea și acordarea primului ajutor unei persoane de sex masculin, Aurel N., în vârstă de 44 de ani.

La sosirea echipajului de prim ajutor SMURD, bărbatul era conștient și prezenta o plagă la nivelul buzei superioare, excoriații faciale, halenă alcoolică, acuzând dureri la cap, torace, membre inferioare și superioare, după ce, potrivit relatărilor acestuia,  ar fi fost acroșat de un autoturism în timp ce se afla pe bicicletă.  

Paramedicii SMURD au acordat primul ajutor bărbatului, i-au efectuat hemostază și i-au aplicat pansament compresiv, i-au administrat oxigen, ulterior acesta fiind transportat la Spitalul județean de Urgență din Călărași.

Purtător de cuvânt al I.S.U. „Barbu Știrbei” Călărași

Plt. maj. Tătăranu Ștefan-Ovidiu – Telefon: 0758236044 / 0723208850

Comentariile sunt inchise.