IPJ Călăraşi – Urmărit naţional şi internaţional pentru viol, din anul 2006, trimis în penitenciar pentru executarea pedepsei

Media 2:48 pm - 23 octombrie, 2012 Comentariile sunt închise pentru IPJ Călăraşi – Urmărit naţional şi internaţional pentru viol, din anul 2006, trimis în penitenciar pentru executarea pedepsei

Urmărit naţional şi internaţional pentru viol, din anul 2006, trimis în penitenciar pentru executarea pedepsei

Ieri, 22 octombrie a.c., poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale Călăraşi – Biroul Urmăriri au pus în aplicare mandatul de executare a pedepsei închisorii, emis de Judecătoria Olteniţa, pe numele lui G. Daniel, de 33, din Comuna Nana.
Bărbatul a fost condamnat în anul 2006, la 16 ani de închisoare pentru infracţiunea de viol, comisă în 2004 asupra unei bătrâne, din Comuna Nana.
În perioada în care s-a sustras executării pedepsei, condamnatul s-a aflat în Italia, acesta fiind extrădat de autorităţile italiene în ziua de 22 octombrie a.c. şi introdus în arest.
·                           
           
Persoană dispărută de la domiciliu, depistată de poliţişti
 
În urma activităţilor desfăşurate de poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale Călăraşi – Biroul Urmăriri privind dispariţia de la domiciliu din data de 21 august a.c. a lui  Dobre Aurelian Emanuel, de 22 ani, din Municipiul Călăraşi, în ziua de 22 octombrie a.c., acesta fost depistat pe raza Municipiului Olteniţa, unde lucra ca ziler la o societate de construcţii.
Tânărul nu a fost victima vreunei infracţiuni.
Poliţiştii au solicitat revocarea urmăririi sale.

·                             
 
Ileana – Poliţiştii au identificat la scurt timp după comiterea faptei pe tânărul care a sustras un motoferăstrău dintr-un autoturism/ Prejudiciul a fost recuperat şi restituit părţii vătămate
 
Ieri, 22 octombrie a.c., agenţii Postului de poliţie Ileana au fost sesizaţi prin plângere de către I. Mugurel, de 34 ani, din Comuna Axintele, judeţul Ialomiţa, cu privire la faptul că în noaptea de 21/22 octombrie a.c., persoane necunoscute i-au sustras din autoutilitara marca Dacia Papuc, care se afla parcată pe raza Comunei Ileana, un motoferăstrău marca Husqvarna, în valoare de 1500 lei.
Urmare a activităţilor desfăşurate de către poliţişti, a fost identificat V. Ciprian Marius, de 23 ani, din Comuna Ileana, suspect de comiterea faptei.
Prejudiciul cauzat părţii vătămate a fost recuperat în totalitate şi restituit părţii vătămate.
·                             
 
Călăraşi – Surprins în flagrant, în timp ce sustrăgea benzină din rezervorul unui autoturism
 
În ziua  de 23 octombrie a.c., ora 00.15, în timp ce efectua serviciul de patrulare pe strada Traian, din Municipiul Călăraşi, patrula mixtă, formată dintr-un agent de poliţie din cadrul Biroului Ordine Publică Urban Călăraşi şi un jandarm, a surprins în flagrant, în faţa unui bloc, pe C. Emanuel-Mihai, de 17 ani, din Călăraşi, care a sustras aproximativ 2 litri de benzină, într-un pet din plastic, din rezervorul autoturismului marca Dacia, proprietatea lui G. Doru, ce se afla staţionat în parcarea blocului.
În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, urmând a se propune soluţie prin parchet.

·                             
 
Fundulea – Depistaţi de poliţişti, în apropierea cablului telefonic secţionat/ Doi dintre suspecţi  au reuşit  să fugă

În seara de 22 octombrie a.c., ora 23.55, Poliţia Oraşului Fundulea a fost sesizată telefonic cu privire la faptul că pe strada Nichita Stănescu, din Oraşul Fundulea s-a declanşat alarma unei societăţi de cablu telefonic.
Cu ocazia deplasării la faţa locului, agenţii de poliţie din cadrul subunităţii, împreună cu o grupă de intervenţie rapidă, au constatat că în zona respectivă, cablul telefonic este secţionat, fără a fi sustras, fiind totodată observate 3 persoane, care la vederea poliţiştilor au fugit.
Persoanele au fost recunoscute de poliţişti ca fiind: F. Marian-Aurelian, de 16 ani, R. Ionela –Florina, de 22 ani şi S. George, de 18 ani, toţi din Oraşul Fundulea, reuşindu-se prinderea lui S. George.
În timpul depistării, unul dintre agenţii de poliţie a executat un foc de avertisment în plan vertical, fără a se produce distrugeri sau vătămarea vreunei persoane.
În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la  furt calificat, urmând ca la finalizarea cercetărilor să se propună soluţie prin parchet.
 
·                             
 
Răzvani – Poliţiştii au reţinut şi depus în penitenciar 7 persoane condamnate
 
În ziua de 23 octombrie a.c., poliţişti din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale, Serviciului Intervenţie Rapidă, Poliţiei Oraşului Lehliu Gară, Secţiei 7 Poliţie Rurală Dor Mărunt şi jandarmi din cadrul I.J.J. Călăraşi, având de pus în aplicare mandate de executare a pedepsei închisorii, emise  la data de 19 octombrie a.c., de Judecătoria Lehliu Gară, s-au deplasat pe raza localităţii Răzvani, unde au identificat şi reţinut pe G. Florin-Răzvan, de 22 ani,  G. Alin, de 22 ani, G. Florin, de 25 ani, B. Adrian – Mădălin, de 22 ani, B. Marius – Ionel, de 20 ani, C. Adrian, de 33 ani şi S. Marian, de 26 ani, toţi din Oraşul Lehliu Gară.
Persoanele, condamnate la pedepse cu închisoarea cuprinse între 1 şi 2 ani şi 9 luni închisoare, pentru comiterea infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri şi distrugere, au fost depuse în cadrul Penitenciarului Slobozia.
·                           
           
Persoană urmărită, identificată de poliţişti pe raza Comunei Perişoru/ Pe numele său era emis un mandat de executare a pedepsei
 
În ziua de 22 octombrie a.c., poliţişti din cadrul Secţiei 4 Poliţie Rurală Dragalina, au depistat pe raza Comunei Perişoru, pe B. Constantin, de 47 ani, din Municipiul Buzău, judeţul Buzău, care figura ca persoană urmărită, în baza ordinului emis de I.P.J. Buzău la data de 13.01.2011 şi pe numele căruia, Judecătoria Buzău a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii, bărbatul având de executat o pedeapsă de 1 an de închisoare, pentru săvârşirea infracţiunii de abandon de familie.
B. Constantin a fost predat lucrătorilor din cadrul Secţiei 7 Poliţie Rurală Platoneşti a I.P.J. Ialomiţa, în vederea încarcerării. 

Comentariile sunt inchise.