IPJ Calarasi – Comunicat

Media 8:09 pm - 14 ianuarie, 2014 Comentariile sunt închise pentru IPJ Calarasi – Comunicat

Neprezentarea la organul de poliție competent teritorial pentru vizarea permisului de armă, înainte de expirare, atrage măsura anulării dreptului de deținere, port și folosire a armei letale sau neletale / în atenția posesorilor de armă tip A și B, posesorilor de atestat de instructor în poligonul de tragere, posesorilor de atestat de colecționar

Inspectoratul de Poliție Județean Călărași nu mai organizează acțiuni pentru vizarea permiselor de armă, a atestatelor de instructor în poligonul de tragere, a atestatelor de colecționar și nu mai face notificări în acest sens.

Având în vedere modificările aduse Legii 295/2004, republicată, privind regimul armelor și al munițiilor, permisul de armă are o valabilitate de 5 ani, termen care se calculează de la data eliberării sau, după caz, de la data ultimei vize.

Astfel, posesorii de permise de armă se vor prezenta la structura de arme competentă teritorial, înainte de expirare (data eliberării ori ultimei vize) cu cel mult 6 luni, cu armele înscrise în permis și cu următoarele documente: fișă medicală port armă (original), aviz psihologic  port armă (original), certificat de cazier judiciar (original), buletin/carte de identitate (original și copie), permisul de vânătoare permanent (original și copie), permisul de armă (original și copie) și o fotografie 3/4.

Fii responsabil! Păstrează și folosește arma legal! – Neprezentarea la organul de poliție competent teritorial pentru vizarea permisului de armă înainte de expirare, cu cel mult 6 luni, va atrage măsura anulării dreptului de deținere, port și folosire arme letale și arme neletale!

Comentariile sunt inchise.