IPJ Călărași – Buletin de presă

Media 6:02 pm - 6 martie, 2013 Comentariile sunt închise pentru IPJ Călărași – Buletin de presă
Mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, puse în aplicare de polițiști
 
Polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași – Serviciul de Investigații Criminale, Serviciul pentru Acțiuni Speciale și Poliția Orașului Lehliu Gară au dus la îndeplinire, în ziua de 05 martie a.c., mandatele de executare a pedepsei cu închisoarea, emise de instanța de judecată, pe numele lui C. Octavian, de 23 ani, (condamnat la pedeapsa de 3 ani și 9 luni închisoare) și lui P. Lucian, de 31 ani, (condamnat la 3 ani de închisoare), ambii din satul Răzvani, județul Călărași.
Cei doi bărbați, condamnați pentru săvârșirea mai multor infracțiuni precum lipsire de libertate în mod ilegal, violare de domiciliu și ultraj contra bunelor moravuri, au fost conduși și încarcerați în Penitenciarul de Maximă Siguranță Slobozia.
 
·                            
 
Suspecți de tâlhărie, arestați preventiv
 
Cei doi bărbați reținuți de polițiști sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tâlhărie au fost prezentați ieri, 05 martie a.c., instanțelor de judecată, care au emis mandate de arestare preventivă pentru 29 de zile (știri mediatizate în buletinul de presă din data de 05 martie a.c.).
P. Iașar, de 27 ani, din municipiul Călărași, suspectat de tâlhărirea unei tinere pe o stradă din municipiul Călărași, și I. Vasile, de 18 ani, din comuna Dor Mărunt, suspect de tâlhărirea unui elev, au fost depuși în arestul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași, urmând să fie cercetați pentru documentarea întregii activități infracționale.
 
 
Infracțiuni de conducere fără permis a mopedelor sau autoturismelor, constatate de polițiști
 
În ziua de 05 martie a.c., agenți din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Grădiștea au oprit în trafic, pe D.J. 304, în satul Boșneagu, comuna Dorobanțu, un moped condus de D. Radu, de 23 ani, din localitate.
În urma verificărilor efectuate s-a constatat că tânărul nu posedă permis de conducere, în cauză fiind întocmit dosar penal.
           
·                              
           
În ziua de 05 martie a.c., ora 12,20, agenți de poliție rutieră din Fundulea au depistat pe raza localității pe T. Alexandru, de 23 ani, din comuna Sărulești, județul Călărași, în timp ce conducea un autoturism marca Opel, fără a poseda permis de conducere.
În cauză sunt continuate cercetările sub aspectul săvârșirii de infracțiuni prevăzute de OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice.
 
·                              
 
Agenți din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Oltenița, au depistat în trafic, pe D.N. 31, în afara comunei Chiselet, în ziua de 05 martie a.c., ora 1040, pe N. Vasile, de 58 ani, din comuna Mânăstirea, județul Călărași, în timp ce conducea un moped fără a poseda permis de conducere.
În cauză a fost întocmit dosar penal.

Comentariile sunt inchise.