IPJ Călărași – Buletin de presă

Media 2:40 pm - 5 martie, 2013 Comentariile sunt închise pentru IPJ Călărași – Buletin de presă

Călărași – suspect de tâlhărie, reținut de polițiști / acesta a deposedat o tânără, pe stradă, de telefonul mobil și de portofel

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale Călărași au identificat și reținut în după-amiaza de 04 martie a.c., pe P. Iașar, de 27 ani, din municipiul Călărași, suspectat de săvârșirea infracțiunii de tâlhărie.

Cercetările au fost demarate de polițiști imediat după sesizarea faptei de către victima, S. Teodora, de 22 ani, din Călărași. Aceasta a reclamat pe 24 februarie a.c. că, în urmă cu o seară, în jurul orei 23,00, în timp ce se deplasa pe strada București, la intersecția cu strada Panduri, i-a fost smuls telefonul mobil și portofelul de către un tânăr necunoscut, care apoi s-a îndepărtat în fugă. Prejudiciul produs în cauză a fost de 250 lei.

Investigațiile efectuate de judiciariștii Poliției Municipiului Călărași au condus la identificarea suspectului și recuperarea prejudiciului în proporție de 70%.

P. Iașar a fost reținut pentru 24 ore și introdus în arest, urmând ca astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Călărași cu propunerea de arestare preventivă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie.

·                              

 

Un tânăr din Dor Mărunt, suspectat de tâlhărie, a fost reținut de polițiști

În ziua de 04 martie a.c., polițiști din cadrul Poliției Lehliu Gară și Secției Rurale Dor Mărunt au identificat și reținut pe I. Vasile, de 18 ani, din comuna Dor Mărunt, județul Călărași, suspectat de deposedarea, prin violență, a unui elev de telefonul mobil.

În cauză sunt suspiciuni că, la data de 14 februarie a.c., în incinta unui liceu din orașul Lehliu Gară, a sustras, prin violență, telefonul mobil deținut de  un elev.

Față de suspect a fost luată măsura reținerii pentru 24 ore, urmând ca astăzi să fie prezentat Judecătoriei Lehliu-Gară cu propunerea de arestare preventivă.

·                              

 

Vlad Țepeș – nonagenar, suspectat de furt

Postul de Poliție Vlad Țepeș a fost sesizat prin SNUAU 112, în ziua de 04 martie a.c., ora 07.55, de I. Aneta, de 76 ani, din localitate, cu privire la faptul că, în noaptea de 03/04 martie a.c., persoane necunoscute au sustras material lemnos din curtea locuinței sale.

Investigațiile efectuate în cauză au condus la identificarea lui M. Gheorghe, de 94 ani, din comuna Vlad Țepeș, cu privire la care există suspiciuni că a pătruns în curtea victimei și a sustras o bucată de lemn de salcâm de 2 m lungime.

Cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Comentariile sunt inchise.