IPJ Calarasi – Buletin de presa

Media 5:45 pm - 4 martie, 2013 Comentariile sunt închise pentru IPJ Calarasi – Buletin de presa

Mandat european de arestare, dus la îndeplinire de polițiști / bărbatul, căutat pentru săvârșirea infracțiunilor de tâlhărie și omor a fost încarcerat

Polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Călărași, Serviciului pentru Acțiuni Speciale și Postului de Poliție Modelu au identificat și reținut, în ziua de 01 martie a.c., pe D. Marius – Ioniță, de 27 ani, din comuna Modelu, județul Călărași, persoană pe numele căreia Biroul Sirene din Spania a introdus o alertă de arestare în vederea predării.

Autoritățile spaniole au emis pe numele bărbatului un mandat european de arestare pentru comiterea infracțiunilor de tâlhărie și omor, fapte comise în luna decembrie 2012 pe teritoriul Spaniei.

D. Marius – Ioniță a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel București pentru punerea în executare a mandatului, fiind depus în arestul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București.

·                              

Conducerea mopedelor și motocicletelor de către persoane care nu posedă permis de conducere = infracțiune

– În seara de 01 martie a.c., ora 17.30, agenți din cadrul Postului de Poliție Nana au depistat pe strada I.L. Caragiale, din localitate, o motocicletă marca Honda, condusă de F. Petre, de 22 ani, din municipiul București, care nu posedă permis de conducere.

În cauză s-a întocmit dosar penal conform prevederilor OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice.

– La data de 02 martie a.c., ora 17.00, o patrulă formată din agenți de poliție și jandarmi au oprit pe raza comunei Frumușani un moped condus de C. Doru, de 35 ani, din localitate, care nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

În cauză s-a întocmit dosar penal.

·                              

Călărași – motociclist accidentat

În ziua de 03 martie a.c., în jurul orei 16:15, B. Dorin, de 38 ani, din municipiul Brăila, aflat la volanul autoturismul marca Dacia, nu s-a asigurat la plecarea de pe loc și nu a acordat prioritate de trecere motocicletei conduse pe strada Progresul, din municipiul Călărași, de M. Marius, de 31 ani, din Călărași, determinându-l pe acesta să efectueze viraj stânga, pentru a evita impactul. Motociclistul a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat într-un autoturism parcat.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală gravă (fractură epifiză, fistală radius drept și contuzie genunchi drept) a conducătorului motocicletei.

În cauză s-a întocmit dosar penal în care sunt efectuate cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Comentariile sunt inchise.