IPJ Calarasi – Buletin de presa

Media 12:36 pm - 20 februarie, 2013 Comentariile sunt închise pentru IPJ Calarasi – Buletin de presa

Mandat, pus în executare de polițiști

Polițiști de investigații criminale din cadrul Compartimentului Urmăriri Călărași au pus în aplicare, în ziua de 19  februarie a.c., mandatul de executare a pedepsei cu închisoarea, emis în aceeași zi de Judecătoria Călărași pe numele lui T. Costel, de 25 ani, din comuna Modelu.
Bărbatul a fost condamnat la 2 ani și 3 luni de închisoare pentru tăinuire la infracțiunea de furt calificat, fiind transferat și încarcerat în Penitenciarul Slobozia.
·    
 
Sărulești – dosar penal pentru conducerea unui autovehicul, fără a poseda permis

În seara de 19 februarie a.c., ora 22.00, agenți din cadrul Postului de Poliție Sărulești au oprit în trafic, pe raza localității, autoturismul marca Dacia 1310, condus de M. Ștefan, de 46 ani, din comuna Sărulești, Județul Călărași, care nu posedă permis de conducere.
În cauză s-a întocmit dosar penal conform prevederilor OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice.
·                            

Călărași – biciclist accidentat ușor

În ziua de 19 februarie a.c., în jurul orei 13.30, la intersecția străzii Cornișei cu bulevardul Nicolae Titulescu, din municipiul Călărași, Z. Paul, de 37 ani, din Călărași, a condus autoturismul marca Opel Astra, și, pe fondul neacordării priorității de trecere, a lovit pe T. Alexandru, de 23 ani, care conducea o bicicletă din sens opus.
În urma accidentului a rezultat rănirea ușoară (contuzie genunchi și gambă dreaptă) a biciclistului.
Cei doi bărbați implicați în evenimentul rutier au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.    
În cauză sunt continuate cercetările în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor producerii accidentului.

·                            

Toți cei cinci suspecți de furt calificat, reținuți de polițiști, au fost prezentați instanțelor de judecată, care au emis mandate de arestare preventivă

– S. Nicolae, de 32 ani, din comuna Ulmeni, reținut de polițiști sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat, a fost prezentat în ziua de 19 februarie a.c., Judecătoriei Oltenița, care a emis mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile.
Suspectul a fost depus în arestul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași.

– S. Mihai, de 27 ani, din comuna Lupșanu, prins în timp ce sustrăgea bunuri dintr-un imobil nelocuit, a fost prezentat de polițiști Judecătoriei Lehliu-Gară, care a emis pe numele său mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 29 de zile sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.
Bărbatul a fost depus în arestul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași, urmând ca polițiștii să continue cercetările pentru stabilirea întregii activități infracționale a suspectului.

– Polițiștii Secției Rurale Grădiștea au prezentat ieri Judecătoriei Călărași pe D. Marian, de 27 ani, D. Iulian, de 30 ani, și V. Costel, de 23 ani, toți din comuna Cuza Vodă, suspectați de săvârșirea mai multor infracțiuni de furt

calificat, instanța luând măsura arestării preventive a acestora pe o perioadă de 29 de zile.
Suspecții au fost depuși în arestul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași.
·                            

Ciocănești – suspect de tâlhărie și violare de domiciliu, reținut de polițiști

În continuarea cercetărilor efectuate de polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Călărași și Postului de Poliție Ciocănești, a fost identificat și reținut pentru 24 de ore M. Gabriel, de 35 ani, din comuna Ciocănești, suspect de săvârșirea infracțiunilor de tâlhărie și violare de domiciliu.
În fapt, în ziua de 09 februarie a.c., pe terasa unui bar din localitatea Ciocănești, acesta l-a deposedat pe B. Dorin, de 32 ani, din Călărași, de o pungă cu obiecte personale. În seara de 11 februarie a.c., suspectul a pătruns fără drept în curtea locuinței lui T. Mihaela, de 36 ani, din comuna Ciocănești.
Bărbatul a fost depus în arest, urmând ca astăzi să fie prezentat Judecătoriei Călărași cu propunere de arestare preventivă.  

Comentariile sunt inchise.