IPJ Călărași – Buletin de presă

Media 7:39 pm - 13 septembrie, 2012 Comentariile sunt închise pentru IPJ Călărași – Buletin de presă

Mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, pus în aplicare de poliţişti

 

Poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Călăraşi – Compartimentul Urmăriri au pus în aplicare în ziua de 12 septembrie a.c. mandatul de executare a pedepsei cu închisoarea, emis în aceeaşi zi de Judecătoria Călăraşi pe numele lui C. Florin, de 43 ani, din comuna Dorobanţu judeţul Călăraşi.

Bărbatul, condamnat la 11 luni de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de furt, a fost prins pe raza municipiului Călăraşi şi depus de poliţişti în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al I.P.J. Călăraşi.

 

·                              

         

Budeşti – conflict, produs pe stradă, între mai multe persoane, aplanat de poliţişti / cercetările continuă în cauză

 

Poliţia Oraşului Budeşti a fost sesizată în seara de 12 septembrie a.c., ora 18.30, cu privire la faptul că pe o stradă din localitate are loc un scandal.

 Conflictul a fost aplanat ca urmare a intervenţiei la faţa locului a poliţiştilor din cadrul Serviciului de Intervenţie Rapidă Călăraşi şi jandarmilor.

În urma primelor verificări efectuate de o echipă de poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale şi Poliţiei Oraşului Budeşti se pare că starea conflictuală a avut loc între membrii unor familii din comuna Fundeni şi din oraşul Budeşti. În altercaţia produsă, trei persoane au fost agresate, având nevoie de îngrijiri medicale.

 Cercetările sunt efectuate în continuare sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri, pentru identificarea şi tragerea la răspundere penală a tuturor persoanelor implicate în agresiune.

 

·                              

Infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere, constatate de poliţişti

 

 

În ziua de 12 septembrie a.c., ora 15.45, agenţi din cadrul Postului de Poliţie Dorobanţu au oprit în trafic, pe o stradă din satul Vărăşti, un autoturism marca Suzuki, care nu avea montate plăcutele cu numărul de înmatriculare.

 

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că bărbatul care conducea autovehiculul, identificat în persoana lui C. Dumitru, de 18 ani, din comuna Dorobanţu, nu posedă permis de conducere.

 

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat si conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoana care nu posedă permis de conducere.

  

·                              

 

În noaptea de 12/13 septembrie a.c., în jurul orei 0020, agenţi din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Curcani, aflaţi în serviciul de patrulare pe raza comunei Şoldanu, au oprit pe D.N. 4 o autoutilitară condusă de C. Emilian, de 37 ani, din comuna Mitreni, judeţul Călăraşi, care emana halenă alcoolică.

 

Fiind testat cu aparatul alcooltest, a rezultat o concentraţie de 0,54 mg/ l alcool pur în aerul expirat. Conducătorul auto a fost condus la Spitalul Olteniţa, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

 

În cauză s-a întocmit dosar penal.

Comentariile sunt inchise.