IPJ Călărași – Buletin de presă

Media 11:17 am - 7 decembrie, 2012 Comentariile sunt închise pentru IPJ Călărași – Buletin de presă

Infracțiuni rutiere, constatate de polițiști în trafic

Agenți de poliție din cadrul Poliției Municipiului Călărași au depistat în trafic, în dimineața de 06 decembrie a.c., ora 10,00, pe bulevardul Republicii, pe G. Constantin, de 22 ani, din Călărași, care conducea un autoturism marca Fiat.
În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că perioada de valabilitate a numărului de înmatriculare era expirată de la sfârșitul lunii noiembrie 2012.
În cauză s-a întocmit dosar penal conform OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice.
·                            
    
În ziua de 06 decembrie a.c., ora 16.30, agenți din cadrul Biroului Rutier Călărași au depistat pe strada Prelungirea București pe M. Marcel, de 24 ani, din municipiul Călărași, în timp ce conducea un autoturism marca Opel, având o concentrație alcoolică de 0,95 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Cercetările vor fi efectuate în continuare în dosarul penal întocmit în cauză.
 
·                            
 
Oltenița – accident rutier ușor cu moped

În seara de 06 decembrie a.c., ora 18:40, în timp ce conducea autoturismul marca Opel pe D.N. 4, în afara municipiului Oltenița, S. Răzvan, de 27 ani, din București, nu a păstrat o distanță suficientă față de un moped condus de D. Vasile, de 29 ani, din Oltenița, care circula în aceeași direcție de mers, intrând în coliziune cu acesta.
În urma accidentului, a rezultat rănirea lui G. Ionela, de 39 ani, din comuna Mitreni, județul Călărași, pasageră pe moped, care a fost transportată la Spitalul Oltenița pentru îngrijiri medicale.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, iar conducătorului mopedului a prezentat o concentrație alcoolică de 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat.
În cauză s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, urmând a se propune soluție prin parchet.

Comentariile sunt inchise.