IPJ Călărași – Buletin de presă

Media 5:09 pm - 21 noiembrie, 2012 Comentariile sunt închise pentru IPJ Călărași – Buletin de presă

Pieton, accidentat ușor în comuna Borcea

În seara de 20 noiembrie a.c., ora 17.30, în timp ce conducea autoturismul marca Hyundai pe D.N. 3B, în comuna Borcea, M. Valentin, de 20 ani, din localitate, a surprins și accidentat ușor pe V. Dobre, de 69 ani, care se deplasa pe carosabil, pe lângă bicicletă.
Conducătorul auto a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Pietonul a prezentat la testare o concentrație de 0,19 mg/l alcool pur în aerul expirat.
În cauză sunt continuate cercetările pentru vătămare corporală din culpă.

·                           
 
Suspect de ultraj contra bunelor moravuri, lovire și port ilegal al cuțitului, reținut de polițiștii din Fundulea / instanța a dispus arestarea preventivă

În ziua de 20 noiembrie a.c., polițiștii din Fundulea au luat măsura reținerii pentru 24 de ore față de N. Marian, de 20 ani, din comuna Belciugatele, suspect de săvârșirea infracțiunilor de ultraj contra bunelor moravuri, lovire sau alte violențe și portul fără drept al cuțitului în locurile publice, fiind implicat într-o agresiune, produsă în urmă cu câteva zile.
Suspectul a fost prezentat Judecătoriei Lehliu – Gară, care a emis pe numele său mandat de arestare preventivăpe o perioadă de 29 zile, fiind introdus în arestul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași.

·                           
 
Lupșanu – suspect de furt din locuințe și dependințe gospodărești, reținut de polițiști

În ziua de 20 noiembrie a.c., în urma cercetărilor efectuate de polițiști din cadrul Secției Rurale Dor Mărunt și Postului de Poliție Lupșanu în mai multe dosare penale instrumentate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat, a fost emisă ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele suspectului S. Gheorghe, de 56 ani, din comuna Lupșanu.
Bărbatul a fost  depus  în Centrul de Reținere și Arest Preventiv Călărași, urmând ca astăzi să fie prezentat Judecătoriei Lehliu Gară cu propunere de arestare preventivă.

·                           

Dragalina – Materiale neferoase, confiscate de polițiști / bărbatul care le transporta ilegal a fost sancționat

În seara de 20 noiembrie a.c., ora 18.00, polițiști din cadrul Secției Rurale Dragalina au depistat pe M. Puiu, de 28 ani, din comuna Sărulești Gară, județul Călărași, în timp ce conducea autoturismul marca Dacia Break, cu care transporta 30 kg deșeu de cupru și 100 kg deșeu de aluminiu, fără a deține documente de însoțire a mărfii.
Acesta a declarat polițiștilor că a cumpărat deșeurile neferoase de la o persoană din comuna Dragalina.
Deșeurile au fost ridicate de polițiști în vederea confiscării, M. Puiu fiind sancționat contravențional cu amendă  în valoare de 1000 lei.
Verificările vor continua pentru stabilirea provenienței bunurilor.

Comentariile sunt inchise.