IPJ Călărași – Buletin de presă

Media 10:33 am - 20 noiembrie, 2012 Comentariile sunt închise pentru IPJ Călărași – Buletin de presă

Perișoru – doi bărbați au fost reținuți de polițiști, fiind suspectați de ultraj contra bunelor moravuri și tulburarea ordinii publice

În ziua de 19 noiembrie a.c., polițiștii Secției Rurale Dragalina au luat măsura reținerii pentru 24 de ore față de doi bărbați din comuna Perișoru, care au produs un scandal în acest week end, în fața unui bar din localitate.
N. Vasile, de 38 ani, și B. Florin, de 22 ani, sunt suspectați de săvârșirea infracțiunii de ultraj contra bunelor moravuri și tulburarea liniștii publice, după ce au produs o altercație într-un bar din comuna Perișoru, distrugând bunuri și rănind o persoană.
Cei doi suspecți au fost depuși în arestul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași, urmând ca astăzi să fie prezentați Judecătoriei Călărași cu propunere de arestare preventivă.
·                           

Oltenița – mandate de arestare preventivă, emise de Curtea de Apel București, puse în executare de polițiștii oltenițeni / două femei au fost prinse și transferate în arestul DGPMB

În noaptea de 19/20 noiembrie a.c., polițiști din cadrul Biroului de Investigații Criminale Oltenița au pus în executare două mandate de arestare preventivă pe o perioadă de 29 zile, emise în data de 19 noiembrie a.c., de Curtea de Apel București – Secția 1 Penală, pentru săvârșirea infracțiunilor de aderare și sprijinire a unui grup infracțional organizat, înșelăciune, spălare de bani, fals și uz de fals.
C. Sorina, de 27 ani, din municipiul Oltenița, și M. Marinela, de 28 ani, din comuna Chirnogi, județul Călărași, au fost transferate și depuse de polițiștii oltenițeni în arestul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București.


Curcani – acțiune comună pentru combaterea sustragerilor de energie electrică

Polițiști din cadrul Secției Rurale Curcani, împreună cu jandarmi și lucrători ai societății de distribuție energie electrică au desfășurat, în ziua de 19 noiembrie a.c., o acțiune comună pe raza comunei Curcani pentru prevenirea și combaterea sustragerilor de energie electrică.
În timpul acțiunii desfășurate au fost depistate șase persoane, M. Mihai, de 55 ani, M. Georgian, de 24 ani, E. Florin, de 35 ani, B. Stelian, de 39 ani, L. Ioana, de 46 ani, și C. Petra, de 80 ani, toți din comuna Curcani, care sustrăgeau energie prin folosirea de instalații clandestine, racordate direct la rețeaua electrică.
În cauză s-au întocmit dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de executarea sau folosirea de instalații clandestine în scopul racordării directe la rețea sau pentru ocolirea echipamentelor de măsurare și furt.

Comentariile sunt inchise.