IPJ Călărași – Buletin de presă

Media 5:46 pm - 11 septembrie, 2012 Comentariile sunt închise pentru IPJ Călărași – Buletin de presă

Independenţa – minori, suspecţi de furt dintr-o grădiniţă, identificaţi de poliţişti

În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii au reuşit, la scurt timp de la sesizarea faptei, identificarea a trei minori, care au sustras bunuri dintr-o grădiniţă din comuna Independenţa.

Poliţiştii au fost sesizaţi în ziua de 09 septembrie a.c. despre faptul că persoane necunoscute au pătruns în interiorul grădiniţei din satul Independenţa, de unde au sustras un computer şi 13 pachete de parchet laminat.

Suspecţii au fost identificaţi în persoana lui M. Gheorghe, de 17 ani, lui M. Răducu, de 16 ani, ambii din comuna Independenţa, şi lui N. Florin, de 15 ani, din municipiul Călăraşi.

Prejudiciul a fost recuperat de poliţişti în proporţie de 75 %, cercetările fiind continuate pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a acestora.

 

Dorobanţu – suspect de tâlhărie, reţinut de poliţişti / bărbatul a deposedat doi muncitori de telefoanele mobile

Poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Călăraşi au reţinut, în data de 10 septembrie a.c., pentru 24 de ore pe un tânăr din comuna Dorobanţu, suspect de tâlhărirea unui muncitor.

N. Tudorel, de 26 ani, este suspectat că, în noaptea de 02/03 septembrie a.c., a deposedat, prin violenţă, pe D.N. 31, între localităţile Vărăşti şi Dorobanţu, pe doi muncitori de o sumă de bani şi trei telefoane mobile.

Un telefon mobil a fost recuperat de poliţişti în urma percheziţiei domiciliare efectuate la locuinţa suspectului.

Acesta a fost reţinut şi depus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi, urmând ca astăzi să fie prezentat instanţei Parchetului de pe lângă Judecătoria Călăraşi cu propunerea de arestare preventivă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie.

Cercetările sunt continuate în cauză pentru recuperarea întregului prejudiciu şi documentarea activităţii infracţionale a suspectului.

 

Comentariile sunt inchise.