IPJ Calarasi – Buletin de presa

Media 10:41 am - 3 septembrie, 2013 Comentariile sunt închise pentru IPJ Calarasi – Buletin de presa

Oltenița – suspect de tentativă de tâlhărie, reținut de polițiști

Pentru a-și asigura scăparea, bărbatul l-a agresat cu o șurubelniță pe cel care l-a prins la furat dintr-un magazin / suspectul a fost prezentat Judecătoriei Oltenița, cu propunerea de arestare preventivă, fiind depus în arest
Polițiștii Biroului de Investigații Criminale Oltenița au reținut și prezentat, în fața magistraților Judecătoriei Oltenița, cu propunerea de arestare preventivă, în ziua de 02 septembrie a.c., pe B. Dorin, de 23 ani, din Oltenița, suspectat de tentativă de tâlhărie.
În fapt, în noaptea de 01/02 septembrie a.c., acesta a fost prins de P. Ionuț, de 23 ani, din Oltenița, după ce a pătruns într-un magazin de pe raza municipiului Oltenița, prin forțarea ușii de acces, cu intenția de a sustrage bunuri.
Pentru a-și asigura scăparea, suspectul l-a agresat pe cel care l-a surprins la furat, însă a fost imobilizat și sesizată poliția pentru identificarea sa și demararea cercetărilor în cauză. Asupra lui B. Dorin, polițiștii au găsit o șurubelniță, o pereche de mănuși textile și o lanternă.
Pe numele suspectului a fost emis un mandat de arestare preventivă, fiind depus în arestul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași, urmând să fie continuate cercetările pentru stabilirea întregii sale activități infracționale.


Accidente rutiere, produse pe raza municipiului Călărași

În seara de 02 septembrie a.c., ora 21.40, C. Adrian, de 29 ani, din București, a condus un autovehicul marca Volvo, pe strada Eroilor, la intersecția cu strada

Grivița, din municipiul Călărași, și nu a respectat semnificația indicatorului „Oprire”. Acesta a pătruns în intersecție, unde a intrat în coliziune cu un autovehicul marca VW, condus de P. Radu, de 33 ani, din Călărași.
În urma impactului, a rezultat vătămarea corporală ușoară a lui P. Mariana, de 35 ani, și a lui P. Iulia, de 14 ani, ambele din comuna Chirnogi, județul Călărași, pasagere în autoturismul marca Volvo.
Conducătorii auto au fost testați de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, și le-au fost recoltate probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul infracțiunii de vătămare corporală din culpă.


În noaptea de 02/03 septembrie a.c., ora 01.00, un cetățean ucrainean, de 52 ani, a condus un autovehicul marca Opel, pe strada Sloboziei, la intersecția cu bulevardul Republicii, din municipiul Călărași, și nu a respectat semnificația indicatorului ,,Cedează trecerea”. Acesta a pătruns în intersecție, unde a intrat în coliziune cu un alt autoturism marca Opel, condus de Z. Auraș, de 23 ani, din Călărași.

În urma impactului, a rezultat vătămarea corporală ușoară a lui Z. Auraș, a lui C. Mariana, de 21 ani, Z. Ana, de 18 ani, toți din Călărași, precum și a doi cetățeni ucraineni (conducătorului auto și un pasager).

Polițiștii i-au testat cu aparatul etilotest pe cei doi conducători auto, rezultatele fiind negative. Acestora le-au fost recoltate probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei.

În cauză sunt continuate cercetările, sub aspectul infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Comentariile sunt inchise.