IPJ Calarasi – Buletin de presa

Media 1:51 pm - 8 august, 2013 Comentariile sunt închise pentru IPJ Calarasi – Buletin de presa

Polițiștii continuă acțiunile pentru reducerea riscului de victimizare a participanților la trafic / au fost depistate alte persoane, care conduceau autovehicule, fără a avea acest drept

Polițiști din Fundulea au oprit, pe raza orașului, pe strada Muncii, în această noapte, ora 01.00, un autoturism marca Subaru, la volanul căruia a fost identificat Z. Cornel, de 33 ani, din localitate.
Bărbatul de la volan nu poseda permis de conducere, în cauză fiind întocmit dosar penal conform prevederilor OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice.

În ziua de 07 august a.c., ora 14,00, în timpul unei acțiuni, desfășurate pe raza comunei Sărulești, agenți din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Tămădău Mare au depistat un moped neînregistrat, condus de G. Ion, de 43 ani, din comuna Sărulești.
În urma verificării efectuate, s-a constatat că bărbatul nu posedă permis de conducere.
În aceeași după-amiază, agenții de poliție au identificat în trafic, tot pe raza comunei Sărulești, un alt moped neînregistrat, condus de M. Ionel, de 34 ani, din localitate, care nu este posesor de permis de conducere.

În ambele situații au fost înregistrate dosare penale conform prevederilor OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, urmând să fie soluționate prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Lehliu-Gară.

Călărași – accident rutier ușor

În ziua de 07 august a.c., ora 10.45, pe strada București, din municipiul Călărași, D. Gabriel, de 19 ani, din comuna Roseți, județul Călărași, a condus un autoturism marca Skoda și, pe fondul nepăstrării unei distanțe corespunzătoare în mers, a intrat în coliziune față-spate cu un autoturism marca Daewoo, condus regulamentar de N. Cristian, de 32 ani, din Călărași.
Din accident a rezultat rănirea ușoară a lui N. Silvia, de 28 ani, din municipiul Călărași, pasageră în autoturismul Daewoo.
Ambii conducători auto au fost testați de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.
În cauză vor fi continuate cercetările pentru stabilirea tuturor cauzelor producerii accidentului.

Tămădău Mare – accident, produs pe fondul consumului de alcool

I. Nicolae, de 50 ani, din municipiul București, a condus un autoturism marca Dacia Logan, pe D.C. 51, în afara satului Plumbuita, comuna Tămădău Mare, în seara de 07 august a.c., ora 18.20, și, pe fondul consumului de alcool, a pierdut controlul asupra direcției de mers. Autovehiculul a părăsit astfel partea carosabilă, intrând într-un gard.
Din accident a rezultat rănirea ușoară a conducătorului auto, care a prezentat la testarea cu aparatul etilotest o concentrație alcoolică de 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat.
În cauză a fost întocmit dosar penal.

Polițiștii recomandă: fiți responsabili și respectați regulile de circulație pentru a evita producerea unei tragedii și a pune în pericol integritatea corporală sau chiar viața dumneavoastră și a celorlalți participanți la trafic!
Conducerea fără permis sau cu alcoolemie peste limita stabilită de lege vă poate trimite la închisoare!
Meditați la toate aceste riscuri înainte de a urca la volan, dacă ați consumat băuturi alcoolice sau dacă nu posedați permis de conducere!

Comentariile sunt inchise.